Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert tepki: Kim ulan sözde sanatçı? Kim? Kime ne diyorsun?

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye yüklenmesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Say, İnce'nin sanatçı ve siyasetçilere tepki gösterdiği bir videoyu alıntılayarak oldukça set ifadeler kullandı. Say, "Muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu. Alacağı oy %2 olsa ne olur 3 olsa ne olur? Kendi işine mi yarar?" dedi.

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert tepki: Kim ulan sözde sanatçı? Kim? Kime ne diyorsun?

Tarihi seçime geri sayım başlarken kala Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adayı olmak istemesine ve Millet İttifakı'na ilişkin kullandığı sert ifadelere yönelik tepkiler devam ediyor.

VİDEOSUNU ALINTILAYIP AÇTI AĞZINI YUMDUR GÖZÜNÜ
Piyanist Fazıl Say, Twitter hesabından imza sürecinin bitmesine 1 gün kala 100 bin imzaya ulaşan Muharrem İnce'nin bir videosunu alıntılayarak sert tepkide bulundu.

"KORKUYOR MUŞUZ ONDAN.. VAYY BEE.."
Say, şu ifadeleri kullandı;

"Bu kadar kritik bir seçimde, başarmak, aydınlığa varmak da bu kadar yakınken, bir araya gelmeyi başarmış bir muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu. Bilgisizliğe, kültürsüzlüğe, sıradan bir şovmene, bir ikinci RTE vakasına oy verecek lüksü yok bu halkın. Alacağı oy %2 olsa ne olur 3 olsa ne olur? Kendi işine mi yarar? Yıllarca, yıllarca koca bir blok oyu yenebilmek için , bir imkansızı başarabilmek için bunca emek vermiş bir ittifakı yıpratmaktan başka neye yarar? Korkuyor muşuz ondan.. vayy bee.. Marifet yani korkutmak??"

"Kim ulan sözde sanatçı? Kim? Kime ne diyorsun? Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne?"
Muharrem İnce'nin bazı sanatçılara yönelik sözlerine de sert çıkan Say, "Kim ulan sözde sanatçı? Kim? Kime ne diyorsun? Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne? Kahvemi yudumluyorum ya da su içiyorum sana ne? Ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız? Kore'de hayvanat bahçesinde Goril'in şartları düzelsin diye 130bin imza var" ifadelerini kullandı.

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert tepki: Kim ulan sözde sanatçı? Kim? Kime ne diyorsun? - Resim : 1

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert tepki: Kim ulan sözde sanatçı? Kim? Kime ne diyorsun? - Resim : 2

CUMHURBAŞKANLIĞINDA 4 ADAY YARIŞACAK Bahçeli'den HÜDA-PAR açıklaması İBB Ekrem İmamoğlu'nun Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu anonsu çok konuşuldu! Defne Devlet Hastanesi'ndeki çalışmalar görüntülendi