Fox Tv ekranlarında Çiğdem Toker'den skandal çağrı! Seçmeni sokağa çağırdı! Spiker ne yapacağını şaşırdı

Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçildi. Birçok kanal seçim programı yaparken Fox TV ekranlarında bir skandala imza atıldı. Yayın sırasında eski Sözcü Yazarı Çiğdem Toker muhalefetin seçmenini sokağa çağırdı. Spiker de Toker'e sus işareti yaparak Toker'e engel olmaya çalıştı.

Türkiye bugün önümüzdeki 5 yıl boyunca cumhurbaşkanı olacak kişiyi seçti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna yüzde 84 katılım sağladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52.16'lık oy oranıyla yeniden seçildi.

Fox TV'de yapılan seçim yayınında ise tam manasıyla bir skandala imza atıldı.

Fox Tv ekranlarında Çiğdem Toker'den skandal çağrı! Seçmeni sokağa çağırdı! Spiker ne yapacağını şaşırdı - Resim : 1

Toker seçimin ardından muhalefet seçmenini sokaklara davet etti. Fox spikeri ise eliyle Toker'e sus işareti yaptı.

Fox Tv ekranlarında Çiğdem Toker'den skandal çağrı! Seçmeni sokağa çağırdı! Spiker ne yapacağını şaşırdı - Resim : 2
Toker şu ifadeleri kullandı:

"Şu an bu yönetim hukuk devleti normlarını taşımıyor. Serbest seçimlerle bir siyasal "İktidar el değiştirebilir mi?" sorusu kritik hale gelmiştir. Demokrasi sadece sandıktan ibaret değildir. Seçmenin ve yurttaşların siyasetin, politikanın diğer alanlarında da kendini ifade etmesini desteklememiz lazım. Bunun için çaba vermemiz lazım. Demokratik protestoları, hak arama özgürlüğünü kriminalize etmememiz lazım"

Z kuşağı için Erdoğan'ın zaferi Putin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de balkon konuşması yaptı! Kimseye kırgın kızgın değiliz Türkiye kararını verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden seçildi! Bakanlardan peş peşe seçim paylaşımı