Gazeteci Ağırel: Gerçekten son toplantıya kadar Cumhurbaşkanı adayını konuşmamışlar!

12'inci toplantılarını dün sonlandıran Millet İttifakı'na tepkiler bitmiyor. 6'lı masanın aday ismini resmi olarak açıklanmamasına rağmen tüm oklar Kemal Kılıçdaroğlu'na döndü. Meral Akşener'in CHP liderinin adaylığını kabul etmeyip masayı terk etmesi gündem oldu. İttifak arasındaki anlaşmazlık ise eleştirilere konu olmaya devam ediyor. Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medyadaki paylaşımı ile altı lideri sert bir biçimde eleştirdi.

Gazeteci Ağırel: Gerçekten son toplantıya kadar Cumhurbaşkanı adayını konuşmamışlar!

Temel Karamollaoğlu, 6'lı masanın adaylıkla ilgili yapacağı ilk toplantının 12'inci toplantı olacağını belirtip, "Bugüne kadar hiç toplantı yapmadık" ifadelerinde bulunmuştu.

Dün yapılan toplantı sonrasında Millet İttifakı'nda çatırdamalar oluştu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmemiş ve masadan kalkmıştı.

Millet İttifakı'ndaki aylar sonra süren bu görüş ayrılığı ise gerek gazeteciler gerekse ünlüler tarafından çokça eleştirildi.

Gazetesi Murat Ağırel, Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun arasındaki anlaşmazlık hakkında eleştiride bulundu.

Gazeteci Ağırel: Gerçekten son toplantıya kadar Cumhurbaşkanı adayını konuşmamışlar! - Resim : 1

Ağırel, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Gerçekten son toplantıya kadar Cumhurbaşkanı adayını konuşmamışlar !" ifadelerine yer verdi.

Muharrem İnce: Ben cumhurbaşkanı adayıyım, Akşener gelsin başbakan olsun İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı için afiş hazırlattı Fatih Altaylı: Mansur Yavaş ile görüştüm, aday olma ihtimali sıfırın altında Altılı Masa Dağıldı, Şimdi Ne Olacak? I Buket Aydın ile Haftalık