Son dakika haberleri... Buket Aydın, ortalığı yerinden oynatacak gelişmeyi paylaştı: Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı adaylığı için afiş hazırlattı

Son dakika haberleri... Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, YouTube'dan yayınlanan Buket Aydın ile Haftalık programında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili bomba bir haberi paylaştı. Aydın, İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için afiş bile hazırlattığını açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masayı dağıtması sonrası siyasette sıcak saatler yaşanırken Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, sıcak bir gelişmeyi paylaştı. 

Buket Aydın, Haberet YouTube sayfasında yayınlanan Bukey Aydın ile Haftalık programında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı için afiş bile hazırlattığını söyledi. 

"EKREM BEY SİZ AFİŞ HAZIRLATMADINIZ MI?"
Aydın'ın ifadeleri şu şekilde "Bu sabah Meral Akşener'in çok sevdiği, en başından beri aday olmasını gönülden tercih ettiği Ekrem İmamoğlu ne diyordu? Hemen söyleyelim 'Her CHP'linin olduğu gibi benim de adayım Kemal Kılıçdaroğlu'dur.' Ekrem Bey siz afiş hazırlatmadınız mı cumhurbaşkanlığı adaylığı için. Hazırlatmadınız mı? Ben sizin afişlerinizin hazır olduğunu biliyorum. Ne oldu da İmamoğlu böyle bir şey söyledi? Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nu kabul ettiğini zannetti. Bu sabah çıktı ve dedi ki 'Benim adayım genel başkanımdır.' Biz 2 gün önce ne dedik? Ekrem İmamoğlu, hem partiden hem İBB'den istifa edecek ve İYİ Parti masada kalırsa ve Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu'nu kabul ettiremezse bağımsız aday olacak dedik. Ekrem İmamoğlu çünkü, Meral Akşener'e karşı bu kozu oynadı geçen hafta hatta 2-3 gün önce. "

Fatih Altaylı: Mansur Yavaş ile görüştüm, aday olma ihtimali sıfırın altında Altılı Masa Dağıldı, Şimdi Ne Olacak? I Buket Aydın ile Haftalık İYİ Parti'nin kurmaylarından kafa karıştıran açıklamalar Akşener'in açıklamalarının ardından CHP de karıştı