İşte tartışmalara konu olan Sancaktepe Belediyesi'nin başkanlık katı

Seçimlerden sonra İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın 'jakuzi var' diyerek fitilini ateşlediği ve Şeyma Döğücü'nün tepki gösterdiği Sancaktepe Belediyesi başkanlık katı görüntülendi.

  • 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi olduğunu iddia etmişti. Özkan şunları söylemişti:
Alper Yeğin’i kutlamak için Sancaktepe Belediyesi’ne gittim. Belediyenin başkanlık katı 6 bin metrekare. Bir sürü dinlenme odası, jakuzi, yemek odası ve 200 metrekare mutfak var. Bu nasıl olabilir?
  •  Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ise söz konusu iddialara yanıt vermişti:
Bir anneye, bir kadına iftira atmanın bedelini hem hukuk önünde hem de milletin vicdanında yargılanarak vereceksiniz. Necati Özkan jakuzi olduğunu ispatlamazsan senden aşağı insan yok. Ayrıca mevcut başkana sesleniyorum; jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum! Hodri Meydan!

  •  Ardından mevcut belediye başkanı Alper Yeğin ise tartışmaların alevlenmesi üzerine şu açıklamayı yapmıştı:
Kamuoyuna bilgilendirme; Basında ve sosyal medya da yer alan Sancaktepe haberleri ile ilgili olarak ; Sayın Şeyma Döğücü döneminde Başkanlık katında her hangi bir tadilat işlemi yapılmamıştır. Önceki Belediye Başkanı lüks bir banyo ve belediye başkanının ihtiyacı olmayacak şekilde bir kat tasarlamıştır. Jakuzi meselesinin çok değersiz kalacağı lüks ve batırılan bir belediye hikayesini yakın zamanda sizlerle paylaşacağım. Saygılar..

  •  2014-2019 yılları arasında Sancaktepe Belediye Başkanlığı yapan İsmail Erdem de tartışmaya katılmıştı:

  • Tüm bu tartışmalardan sonra Sözcü'den İsmail Saymaz, Sancaktepe Belediyesi'ne giderek başkanlık katını görüntüledi. 
  • Belediye Başkanı Yeğin; 2 başkanlık makam odası, 2 başkanlık banyosu, 1 başkanlık şark köşesi, 1 başkanlık dinlenme odası, 1 başkanlık mutfağı, 2 yemek salonu, 3 özel kalem odası, 8 başkan yardımcısı odası, 8 başkan yardımcısı banyosu olduğunu belirtti. 

Kaynak: haberet.com

'Yasaklı ürünler ihracatı kesinlikle yok' Seçim sonrası ilk Kabine toplandı Bayram tatilindeki kazalarda 75 kişi yaşamını yitirdi Son dakika! Gara'da 5 terörist etkisiz hale getirildi