İYİ Parti İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'nun 'Metro Fatihiyim' sözlerine yanıt! "Abartı"

31 Mart yerel seçimlerine 30 gün kaldı. Seçimlere 'hür ve müstakil' olarak girme kararı alan İYİ Parti'nin İBB adayı Buğra Kavuncu, mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Metro Fatihiyim' sözleri hakkında konuştu. Kavuncu, İmamoğlu'nun bu sözlerine " 'Bu tabiri abartı buluyorum" dedi.

  • 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere sayılı günler kaldı.

İYİ Parti İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'nun 'Metro Fatihiyim' sözlerine yanıt! "Abartı" - Resim : 1

  • Partilerin seçim sürecine ilişkin çalışmaları devam ederken, seçimlere 'hür ve müstakil' olarak girme kararı alan İYİ Parti'nin İBB adayı Buğra Kavuncu, gazetecilerle bir buluşma gerçekleştirdi.

İYİ Parti İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'nun 'Metro Fatihiyim' sözlerine yanıt! "Abartı" - Resim : 2

  • Kavuncu buluşmada, seçilirse yapacakları projeleri anlattı.

İYİ Parti İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'nun 'Metro Fatihiyim' sözlerine yanıt! "Abartı" - Resim : 3

  • Burada ayrıca mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Ben Metro Fatihiyim' sözlerine de yanıt veren Kavuncu, şunları söyledi:
İYİ Parti İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu, Ekrem İmamoğlu'nun kendine taktığı ‘metro fatihiyim’ lakabı hakkında konuştu: Ben gideceğim yere eskisinden daha yavaş gidiyorsam, trafikte daha fazla vakit harcıyorsam 'metro fatihi' tabirini abartı bulurum.
İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Ekrem İmamoğlu İYİ Parti
Dışişleri Bakanı Fidan, Antalya Diplomasi Forumu'nda konuştu Kolon kesenlerin avukatı Ersan Şen'e mahkemede tepki: Burası televizyon programı değil Bakan Uraloğlu'ndan müjde! Güneydoğu'ya 2 turistik hat geliyor Meteoroloji uyardı! Çamur yağacak