Kadıköy'de dün gece saatlerce sıra beklenen çantanın içindeki ürünler belli oldu

İstanbul Kadıköy'deki Bağdat Caddesi'nde açılan ünlü kozmetik markasının açılışındaki ilk 500 kişiye 10 bin TL'lik çanta verileceği açıklanmıştı. O yüzden caddede gece saatlerinde uzun kuyruklar oluştu. Çantanın içindekiler belli oldu. İşte detaylar...

İstanbul Kadıköy'deki Bağdat Caddesi'nde yeni şubesini açan dünyaca ünlü kozmetik markasının açılışında, ilk 500 müşteriye 10 bin TL değerinde hediye verileceği açıklanmıştı. Bu yüzden dün akşam itibariyle birçok insan kuyruğa girmişti.

TECHİZATLI BEKLEDİLER

Beraberinde portatif sandalye, katlanabilir masa, oyun takımları, çay ile atıştırmalıklar ve test kitapları ile gelen yüzlerce kişi kozmetik mağazasının açılışını bekledi.

Yüzlerce kişinin bekleyişi sabah saatlerinde de devam etti. Kuyrukta bekleyenler vakitlerinin çok güzel geçtiğini ve eğlendiklerini söyledi. Saat 12.00'de mağaza dans gösterileri, müzik ve konfetiler eşliğinde açıldı. Uzun saatler boyunca sıra bekleyen müşteriler alkışlarla mağazaya girdi. Mağazanın içinde de izdiham oluşturan müşteriler sıraya girerek alışveriş yaptıktan sonra hediyelerini aldı.

ÇANTANIN İÇİNDEKİLER BELLİ OLDU

Herkesin merakla beklediği çantanın içindeki ürünler belli oldu. İki İnfluencer çantayı TikTok'ta anlattı. O anlar sosyal medyada viral oldu.

İstanbul Kadıköy
CHP tarihinde bir ilk! İsrail'e karşı siber savaş başladı CHP'de 'mezhepçilik' gitti 'meslektaşçılık' geldi Yenikapı-Atatürk Havalimanı hattında sefer düzenlemesi