Kemal Kılıçdaroğlu'na Akbelen'de sert tepki! Aracının önü kesildi: Arabaya değil barikata

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akbelen Ormanı'nda yaşananlara tepki için bölgeye gitti. Protestocular, halkın isyanına ortak olmayan, onlarla birlikte barikata katılmayan Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Kılıçdaroğlu ile birlikte Muğla'nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanı'na gelen Mahmut Tanal ve Ali Mahir Başarır eylemciler tartışırken protesto edildiler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettikten sonra "Kaybetmedik, sadece kazanamadık" dedi ver ortalıktan kayboldu. Sadece tebrik ve taziye paylaşımları yapan Kılıçdaroğlu, CHP'deki değişim rüzgarında koltuğunun salladığın hissetmesiyle yeniden ortaya çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na Akbelen'de sert tepki! Aracının önü kesildi: Arabaya değil barikata - Resim : 1

AKBELEN'DE BİLE TEPKİ GÖRDÜ

Muğla İkizköy'de bulunan Akbelen Ormanı'nda yaşananlara halkın tepkisi sürerken bölgeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da geldi.

Kılıçdaroğlu, halka katılmadan aracına binerek bölgeden uzaklaşmak isterken tepki çekti.

Vatandaşlar Kılıçdaroğlu'nun da kendilerine katılmasını ve tepki açıklaması yapmasını istedi. Kılıçdaroğlu'nun aracından olan biteni izlemesi, protestocuları öfkelendirdi.

Akbelen Ormanı'nda olanlara karşı çıkanlar, Kılıçdaroğlu'na da "Arabaya değil barikata" sloganıyla tepki gösterdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na Akbelen'de sert tepki! Aracının önü kesildi: Arabaya değil barikata - Resim : 2

TANAL'A "İYİ Kİ İKTİDAR OLMADINIZ" SÖZLERİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Muğla'nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanına gelen Mahmut Tanal, eylemciler tarafından protesto edildi.

Tanal, kendisine "İyi ki iktidar olamadınız" diyen kadına "Sizin gibi insanlar yüzünden iktidarı kaybettik. AK Parti'nin provokatörüsün" yanıtını verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na Akbelen'de sert tepki! Aracının önü kesildi: Arabaya değil barikata - Resim : 3

Tanal'a "Bizim sayemizde kazanacaktınız iyi ki kazanmadınız." sözleriyle cevap veren kadın, "AK Parti'nin provokatörüsün" ithamıyla karşılaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na Akbelen'de sert tepki! Aracının önü kesildi: Arabaya değil barikata - Resim : 4

ELİNİ İNDİR BANA BAĞIRMA

Tanal'ın ardından CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır da vatandaşlarla tartışmaya girdi. Bir kadına karşı karşı sert tavrı dikkat çeken Başarır, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Başarır, protestocu bir kadına, "Elini indir, bana bağırma" gibi ifadeler kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu Muğla
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu İstanbul'da orman yangını 10 şehidimizin kanı yerde kalmadı! Manavgat'ta evlerin yarısı 1 yıl dolmadan teslim edildi