Konteyner ithalatında uygulanan gümrük vergisinin 31 Temmuz'a kadar yüzde sıfır olarak uygulanması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedelerin barınma ihtiyacının karşılanması için konteyner alımları yoğunlaşmıştı. Bu kapsamda Konteyner ithalatında 31 Temmuz'a kadar gümrük vergisi ve ilave gümrük vergisi yüzde sıfır olarak uygulanmasına yönelik Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Konteyner ithalatında uygulanan gümrük vergisinin 31 Temmuz'a kadar yüzde sıfır olarak uygulanması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Konteyner ithalatında 31 Temmuz'a kadar gümrük vergisi ve ilave gümrük vergisi yüzde sıfır olarak uygulanacak.
Konteyner ithalatında gümrük vergisinin sıfırlanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Konteyner ithalatında uygulanan gümrük vergisinin 31 Temmuz'a kadar yüzde sıfır olarak uygulanması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! - Resim : 1

Buna göre, konteyner ithalatında 31 Temmuz'a kadar (bu tarih dahil) gümrük vergisi ve ilave gümrük vergisinin yüzde sıfır olarak uygulanması kararlaştırıldı.

Konteyner ithalatında uygulanan gümrük vergisinin 31 Temmuz'a kadar yüzde sıfır olarak uygulanması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! - Resim : 2

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedelerin barınma ihtiyacının karşılanması için konteyner alımları yoğunlaşmıştı.

Konteyner ithalatında uygulanan gümrük vergisinin 31 Temmuz'a kadar yüzde sıfır olarak uygulanması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! - Resim : 3

Kararların hükümlerini Ticaret Bakanlığı yürütecek.

Konteyner ithalatında uygulanan gümrük vergisinin 31 Temmuz'a kadar yüzde sıfır olarak uygulanması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! - Resim : 4

Öte yandan, Bakanlığın Gümrük Genel Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ'i de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Tebliğle, Avrupa Birliği Komisyonunda yürütülen çalışmalara paralel güncelleme yapıldı.

deprem Kahramanmaraş
Eskişehirliler dikkat! Hafta sonu lodos etkili olacak CHP'de adaylık başvuru süreci netleşti Hulusi Akar'dan deprem bölgesi ile ilgili açıklama: NATO 4 bin kişilik çadır daha gönderecek Türk generalin görevi çay bardağı toplamak mı?