Kudüs'ten Haberet'e bağlanan gazeteci Fuat Kozluklu meslektaşlarını uyardı! Gazze'nin önüne geçmeyin

Kudüs'te İsrail'in vahşetini anbean takip eden gazeteci Fuat Kozluklu, Haberet YouTube kanalının canlı yayınına bağlandı. İsrail polisinin gazetecilere karşı sert tavırlarını aktaran Kozluklu, meslektaşlarına "Gazze'nin önüne geçmeyin" uyarısında bulundu.

Kudüs'ten Haberet'e bağlanan gazeteci Fuat Kozluklu meslektaşlarını uyardı! Gazze'nin önüne geçmeyin

TRT gazetecisi Fuat Kozluklu, Haberet YouTube kanalında Hasan Basri Akdemir'in konuğu oldu. Kudüs'teki gelişmeleri aktaran Kozluklu, meslektaşlarına önemli uyarılarda bulundu.

Kudüs'ten Haberet'e bağlanan gazeteci Fuat Kozluklu meslektaşlarını uyardı! Gazze'nin önüne geçmeyin - Resim : 1

"GAZZE'NİN ÖNÜNE GEÇMEYİN"

İsrail ordusunun gazetecilere karşı sert tavrını anlatan Kozluklu, "İsrail, 'şu kaldırıma geçin' diyor bunu olumladığım anlamında söylemiyorum. Siz o kaldırıma geçmiyorsanız sizi iteliyor. Eğer itelediği için haber oluyorsanız burada başka bir şey var. Siz Gazze'nin önüne geçmeyin. Gazze'deki soykırımı katliamı gölgede bırakacak hiçbir yayın yapmayın. Buranın olağanı bu." ifadelerine yer verdi.

Kudüs'ten Haberet'e bağlanan gazeteci Fuat Kozluklu meslektaşlarını uyardı! Gazze'nin önüne geçmeyin - Resim : 2

"KOZLUKLU COPLANDI AMA HABERİN ÖZNESİ DEĞİL"

Gazetecilerin bölgenin şartlarını kabullenmek zorunda olduğu da dile getiren Kozluklu, kendisinin üzerinden bir örnek verdi.

Coplandığını ancak ana konunun Gazze olduğunu belirten gazeteci Fatih Kozluklu, "Demir perde devrede ve atılan roketlerden dolayı İsrail o haberin verilmesini ısrarla istiyor. Siz zaten o yüzden Sderot'tan ya da Aşkelot'tan yayın yapıyorsunuz. Siz bombanın düştüğü ve insanın katledildiği bilgileri verin. Siz kendinizi öne çıkarmayın. Fuat Kozluklu az önce coplandı. Fuat Kozluklu kim? Haberin öznesi değil ki? Buranın koşullarını kabullenmek zorunda." şeklinde konuştu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Buric'i kabul etti Azerbaycan tezkeresi TBMM'ye sunuldu CANLI | Kılıçdaroğlu geri mi dönüyor? TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin basın toplantısı gerçekleşti