Lütfü Savaş protestosunu Gökhan Zan mı organize etti?

Yerel seçimler yaklaşırken Hatay'da 'Lütfü Savaş' gerginliği sürüyor. En son Türkiye İşçi Partisi'nden Hatay'a aday olan Gökhan Zan, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin "Protestoyu siz mi organize ettiniz?" sorusuna cevaben Zan, "Ben devlet miyim bunu organize edelim diyeyim" dedi.

Lütfü Savaş protestosunu Gökhan Zan mı organize etti?

Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır etkilenen Hatay'da 'aday' gerginliği sürüyor. CHP'nin yeniden Lütfü Savaş'ı aday göstermesi muhalefet cephesinden tepki aldı.

Lütfü Savaş protestosunu Gökhan Zan mı organize etti? - Resim : 1

TİP'TEN ADAY OLDU

Hatay'da CHP'ye tepkiler yoğunlaşırken harekete geçen TİP, Gökhan Zan'la birlikte basın karşısına geçti. Zan, TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Lütfü Savaş protestosunu Gökhan Zan mı organize etti? - Resim : 2

"BEN DEVLET MİYİM?"

Eski Futbolcu Gökhan Zan, TV100 canlı yayınına katıldı. Gazeteci Gürkan Hacır'ın "Lütfü Savaş’a yönelik protestoların arkasında 2 isim olduğu düşünülüyor Lütfü Savaş’ın çevresinde. Birisi Serkan Topal diğeri de siz, siz böyle bir protestoyu organize ettiniz mi?" sorusuna sinirlenen Zan, "Ben devlet miyim ya da ben bütün bu topluluğu bir araya getirip hadi bunu organize edelim diyeyim." dedi.

Lütfü Savaş protestosunu Gökhan Zan mı organize etti? - Resim : 3

"MAHALLE DEDİKODUSU"

İletişimci Ferhat Yazar'ın "Gökhan Bey devlette böyle bir organizasyon yapmaz" tepkisi üzerine Zan şunları söyledi:

Ben güçten bahsediyorum. Benim bir şeyleri örgütleyebilmem için arkamın çok güçlü olması lazım. Devlet bir güçtür, hükümet bir güçtür onu söylemeye çalışıyorum. Organize yapar değil. Ben o manada söylemedim zaten eğer CHP Lütfü Savaş’a yakın olan isimler bunu söylüyorsa bu benim için bir mahalle dedikodusu.
CHP'nin İstanbul adayları Seçim mesaisinde dikkat çeken mücadele CHP'lilerden İstanbul il binası önünde protesto CHP Edirne Belediye Başkan adayı kalp krizi geçirdi