Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı! Rapora göre 15 kent için peş peşe uyarı geldi | 23 MAYIS HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre 15 kent için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. İstanbul'da sabah saatlerinde kapalı hava hakim oldu. Vatandaşlar, etkili olan soğuk havanın ardından bugün havanın nasıl olacağını merak ediyor. 23 Mayıs hava durumu nasıl olacak? Hangi kentlerde yağış olacak? Sel ve su baskınları hangi illerde etkili olacak? İşte tüm detaylar...

Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı! Rapora göre 15 kent için peş peşe uyarı geldi | 23 MAYIS HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre 15 kentte kuvvetli yağış beklenirken sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, (İzmir hariç) Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, (Elazığ hariç) Doğu Anadolu bölgesi ile Kilis, Antep ve Adıyaman çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı! Rapora göre 15 kent için peş peşe uyarı geldi | 23 MAYIS HAVA DURUMU NASIL OLACAK? - Resim : 1Yağışların, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Muğla, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Anadolu’nun batısı ile Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı bekleniyor.

Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı! Rapora göre 15 kent için peş peşe uyarı geldi | 23 MAYIS HAVA DURUMU NASIL OLACAK? - Resim : 2Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı kesimlerde mevsim normallerinin altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı! Rapora göre 15 kent için peş peşe uyarı geldi | 23 MAYIS HAVA DURUMU NASIL OLACAK? - Resim : 3Rüzgarın kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji
Yurt dışında oy sayısında artış! Akşener'e rakip çıkacak mı? Depremzedelere bir hayal kırıklığı daha yaşattılar Akşener'den Sinan Oğan'ın kararına ilk yorum