Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 306 terörist etkisiz hale getirilmiştir

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, başkanlığında, Kara Kuvvetleri Komutanlığı İleri Müşterek Harekat Merkezi’nde sınır hattı ve ötesindeki birliklerin komutanlarının katılımıyla video konferans toplantısı gerçekleştirildi. Bakan Akar, "PKK/YPG destekçileri, teröristlere helikopter vererek bir kez daha suçüstü yakalandı. Bu yılın başından itibaren 306 terörist etkisiz hale getirilmiştir." dedi.

Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 306 terörist etkisiz hale getirilmiştir

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar başkanlığında, Kara Kuvvetleri Komutanlığı İleri Müşterek Harekat Merkezi’nde sınır hattı ve ötesindeki birliklerin komutanlarının katılımıyla video konferans toplantısı gerçekleştirildi.

Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 306 terörist etkisiz hale getirilmiştir - Resim : 1

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, 2’inci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, Genelkurmay 2’nci Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu’nun da yer aldığı toplantıda Bakan Akar, sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı.

Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 306 terörist etkisiz hale getirilmiştir - Resim : 2

306 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Savunma Bakanı Akar, yaptığı açıklamada "Bu yılın başından itibaren 306 terörist etkisiz hale getirilmiştir. 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar yurt içinde, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 37 bin 647, sadece bu yılın başından itibaren ise 306 terörist etkisiz hale getirildi. PKK/YPG destekçileri, teröristlere helikopter vererek bir kez daha suçüstü yakalandı. Bunların beyhude çabalar olduğunu artık anlamaları lazım." ifadelerini kullandı.

Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 306 terörist etkisiz hale getirilmiştir - Resim : 3

Kaynak: AA

Hulusi Akar Milli Savunma Bakanlığı Terörist
Seçim yaklaştıkça siyasette heyecan artıyor! İki anket, iki farkı sonuç Depremden 40 gün sonra ceset çıkarıldı Ahmet Ümit'in kitabına sansür!