Muş'ta köpeklerin saldırısına uğrayan 79 yaşındaki Medine Kızıltaş o anları anlattı

Geçtiğimiz günlerde Muş'un Varto ilçesinde başıboş köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan 79 yaşındaki Medine Kızıltaş, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Kızıltaş, başkalarının da saldırılara uğramaması için mahalledeki sahipsiz köpeklerin toplatılmasını istiyor.

  • Muş'un Varto ilçesinin Yukarıalagöz Mahallesi'nde 12 Aralık'ta komşusuna giderken yolda köpeklerin saldırısına uğrayarak ellerinden ve bacaklarından yaralanan Kızıltaş'ın tedavisi Muş Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Servisi'nde devam ediyor.

Muş'ta köpeklerin saldırısına uğrayan 79 yaşındaki Medine Kızıltaş o anları anlattı - Resim : 1

  • Köpeklerin saldırısına uğradığı anları anlatan Kızıltaş, başkalarının da saldırılara uğramaması için mahalledeki sahipsiz köpeklerin toplatılmasını istiyor.

Muş'ta köpeklerin saldırısına uğrayan 79 yaşındaki Medine Kızıltaş o anları anlattı - Resim : 2

  • Mahalledeki evinde yalnız yaşayan Kızıltaş, Almanya'da yaşayan oğluyla konuşmak için evinde internet olan komşunun evine gitmek için dışarı çıktığını söyledi.

Muş'ta köpeklerin saldırısına uğrayan 79 yaşındaki Medine Kızıltaş o anları anlattı - Resim : 3

  • Yolda yürürken köpeklerin kendisine saldırmaya başladığını anlatan Kızıltaş, "İlk önce bir köpek geldi, ardından da diğerleri geldi. Köpeklerin arasında kaldım. O anda etrafta kimse yoktu, sonra aşağıdan gelen iki çocuğun taş atmasıyla köpekler dağıldı. Sonra gelen köylüler oğluma haber verdi. Köpeklerin toplatılmasını çok istiyorum. Bir köpek dahi kalmasın. Köpeklerden biri beni çok ısırdı. Durumum iyi." diye konuştu.

Muş'ta köpeklerin saldırısına uğrayan 79 yaşındaki Medine Kızıltaş o anları anlattı - Resim : 4

  • Medine Kızıltaş'ın oğlu Erkan Kızıltaş ise yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduklarını dile getirerek, "Keşke olmasaydı. Annemin sağlık durumu iyi. Allah doktorlardan razı olsun. Sahipsiz köpeklerin toplanmasını istiyoruz. Bir daha böyle bir olay yaşanmasın. Köpekler annemin sağ ve sol bacağı ile 2 elini ısırdı. Olay anında orada değildim. Bir daha bu olayların yaşanmaması için köpeklerin toplanması iyi olur." ifadelerini kullandı.

Muş'ta köpeklerin saldırısına uğrayan 79 yaşındaki Medine Kızıltaş o anları anlattı - Resim : 5

  • Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Musa Ayyıldız, Yukarıalagöz Mahallesi'nde sahipsiz hayvanların saldırısına uğrayan Kızıltaş'ın elinden ve bacağından yaralandığını belirterek, "Teyzemiz hastaneye götürüldü. Tedavisi devam ediyor. Kuduz teşhisi yok ve rutin taraması devam ediyor." dedi.

Muş'ta köpeklerin saldırısına uğrayan 79 yaşındaki Medine Kızıltaş o anları anlattı - Resim : 6

CHP Milletvekili Ali Fazıl Kasap Saadet Partisi’ne geçti Yaşar Okuyan'ın ailesinden öldü haberlerine yalanlama 30 bin varil petrol üretiliyor Hizbullah İsrail'e ait askeri noktaya saldırdı