PKK'lı teröristlerin açlık grevlerine destek vermiştiler! Özgür Özel Barış Vakfı yöneticileri ile görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, PKK elebaşı Abdullah Öcalan için cezaevlerinde yapılan açlık grevlerine destek veren Barış Vakfı yöneticileri ile bir araya geldi. Ziyarette çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Özel, "Barış Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tahmaz ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Genel Merkezimizde bir araya geldik." dedi.

PKK'lı teröristlerin açlık grevlerine destek vermiştiler! Özgür Özel Barış Vakfı yöneticileri ile görüştü
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, PKK elebaşı Abdullah Öcalan için cezaevlerinde yapılan açlık grevlerine destek veren Barış Vakfı yöneticilerini kabul etti.

PKK'lı teröristlerin açlık grevlerine destek vermiştiler! Özgür Özel Barış Vakfı yöneticileri ile görüştü - Resim : 1

  • Barış Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tahmaz ve Yönetim Kurulu üyeleriyle CHP Genel Merkezi'nde bir araya gelen Özel, ziyarette çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaştı.

PKK'lı teröristlerin açlık grevlerine destek vermiştiler! Özgür Özel Barış Vakfı yöneticileri ile görüştü - Resim : 2

  • Özel, "Barış Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tahmaz ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Genel Merkezimizde bir araya geldik." ifadelerini kullandı.

AÇLIK GREVLERİNE DESTEK

  • 2019 yılında cezaevlerindeki PKK'lı mahkumlar Öcalan'a "tecrit" uygulandığını iddia ederek açlık grevleri başlatmıştı.
  • Barış Vakfı da açlık grevleri ile ilgili bir mektup yazıp destek vermişti.

PKK'lı teröristlerin açlık grevlerine destek vermiştiler! Özgür Özel Barış Vakfı yöneticileri ile görüştü - Resim : 3

Hablemitoğlu cinayeti şüphelisi yakalandı '2024'te ikinci bir ek MTV alınacak' iddiası 2030 yılına dikkat çekti: Açlık ile terbiye edecekler e-Devlet dolandırıcılığı!