Sakarya'da bir sürücü kaza yaptıktan sonra sinirini kendisinden çıkarttı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bayram günü aracı tarlaya uçan, kullandığı madde veya alkolün etkisinde olduğu düşünülen genç, kendini tokatlayıp yumruklamaya başladı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve yerlere yatan genci çevredeki vatandaşlar da sakinleştiremedi. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

  • Sakarya Akyazı'da ismi henüz öğrenilemeyen gencin kullandığı hafif ticari araç kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan tarlaya uçtu. Kaza sonrası sinir krizi geçiren genç bir anda kendini tokatlayıp yumruklamaya başladı.
  • Kendini tokatlayıp yumruklar attıktan sonra ayakta duramayan genç, yerlere yattı. Kullandığı madde veya alkolün etkisinde olduğu düşünülen gencin kendini tokatlayıp yumrukladığı anlar ise anbean kaydedildi.
  • Görüntülerde, kendisine zarar veren genci çevredeki vatandaşların, “Sen bir elini, yüzünü yıka sakin ol” diyerek sakinleştirmeye çalıştıkları; şahsın, “Ağabey ben sakin olamam” diye cevap verdiği anlar yer aldı.
AK Parti heyetinden CHP’ye bayram ziyareti 3 terörist etkisiz hale getirildi İstanbul'da bayram trafiği 20 bayramdır evlatlarını göremiyorlar