Sel felaketinin ardından Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin o sözleri Trend Topic oldu! İsmail Küçükküya'dan tepki: Nutkum tutuldu

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin Şanlıurfa'da meydana gelen sel afeti ile ilgili kullandığı ifadelerle sosyal medyanın gündemine oturdu. Gazeteci İsmail Küçükkaya'dan o sözlere çarpıcı bir tepki geldi. Küçükkaya "Ben bunu duydum, nutkum tutuldu. 15 vatandaşımızın hayatını kaybettiği bir afetten sonra bu cümleleri kurmak gerçekten çok ilginç" dedi.

Sel felaketinin ardından Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin o sözleri Trend Topic oldu! İsmail Küçükküya'dan tepki: Nutkum tutuldu

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin, Adıyaman ile Şanlıurfa'da yoğun yağış sebebiyle meydana gelen sel felaketiyle ilgili kullandığı ifadeler sosyal medyada Trend Topic oldu. Habertürk'te moderatörlüğünü Kübra Par'ın yaptığı "Açık ve Net" programına konuk olan Bakan Kirişci, 17 kişinin yaşamın yitirdiği sel felaketiyle ilgili tartışmaya yol açan açıklamalarda bulundu.

"CANIMIZI ALDI AMA ÖBÜR TARAFTAN DA TOPRAK SUYA KAVUŞTU"
Bakan Kirişci, "Bu yağışlar olmamış olsaydı 14-15 Mart'ta, biz kendi tünellerimizden Şanlıurfa'ya su vermiş olacaktık. Bu yağışlarla birlikte bunu kestik. İhtiyacın çok çok üstünde bir yağış geldi. Bir taraftan su 15 canımızı aldı ama öbür taraftan da toprak suya kavuştu." dedi.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU
Kirişci'nin bu sözleri sosyal medyada tartışma yaratırken, Trend Topic listesine girdi.

KÜÇÜKKAYA: "NUTKUM TUTULDU"
Gazeteci İsmail Küçükkaya ise Kirişci'ye tepki gösteren isimlerden oldu. Halk TV'deki yayında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Küçükkaya şu ifadeleri kullandı;

"Ben bunu duydum, nutkum tutuldu. İnsan bazen ne diyeceğini bilemiyor. Ayrıca ben iklim sorunu ve kuraklığa devamlı dikkat çekiyorum. 15 vatandaşımızın hayatını kaybettiği bir afetten sonra bu cümleleri kurmak gerçekten çok ilginç. Vatandaş bu cümleleri duyduktan sonra ne hissetti çok merak ediyorum? İnsan canı her şeyden kıymetlidir."

Adıyaman Şanlıurfa
Kentsel dönüşümde 1 milyon 250 bin TL destek Gayrimenkul ve arsa sahiplerini ilgilendiriyor! Kira gelir beyannamesinde son gün belli oldu Hastanelerdeki depremzedelerin son durumu Uzmanlar uyardı: Deprem ve sel felaketlerinin ardından heyelan riski de arttı!