Son Dakika: 13 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

Son Dakika: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Aynı gün içinde MSB, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde de tespit edilen 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Son Dakika: 13 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde operasyonlarına devam eden Türk Silahlı Kuvvetleri, 7 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi.

Son Dakika: 13 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi - Resim : 1

Bakanlıktan yapılan açıklamada "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörü kaynağında yok etmek için kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam ediyor. Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi. Terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz" denildi.

Son Dakika: Milli Savunma Bakanlığı, 17.53'te de Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Kaynak: haberet.com

Kendisini zorla taksiye bindiren kişiden şikayetçi olmadı Huzurevi dehşeti kameralara yansıdı İstanbul'da Mahzen-37 operasyonu Erbakan'dan İsrail'le ticaretin durdurulması hakkında açıklama