Son dakika! Ankara Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde yangın kundaklama mı? 1 kişi tutuklandı

Son dakika haberleri... Ankara Hurdacılar Sitesi'nde geçen gün öğle sularında başlayan ve kısa sürede yayılan yangın, 16 saatlik bir müdahalenin akabinde itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. diğer taraftan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile yangınla ilgili olarak gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı. 4'ü ile ilgili işlemlerdevam ediyor.

Son dakika! Ankara Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde yangın kundaklama mı? 1 kişi tutuklandı
  • Son dakika haberleri.. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, Yenimahalle İvedikköy Mahallesi Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde dün saat 15.00 sularında yangın çıktığı hatırlatıldı.

Son dakika! Ankara Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde yangın kundaklama mı? 1 kişi tutuklandı - Resim : 2

  • Yangın ile ilgili olay yerinde yapılan araştırmalar sonucunda, yangına sebebiyet verdikleri değerlendirilen ve görgü tanığı tarafından teşhis edilen A.F.E adlı şüpheli ile beraber diğer şüpheliler A.E.İ, F.E.A, A.E.İ, M.E.İ Ankara İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Son dakika! Ankara Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde yangın kundaklama mı? 1 kişi tutuklandı - Resim : 4

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

  • Yangınla ilgili 1 şüpheli tutuklandı, 4 şüphelinin işlemleri devam ediyor.
  • Yangına ilişkin soruşturma sürüyor.

Son dakika! Ankara Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde yangın kundaklama mı? 1 kişi tutuklandı - Resim : 5

AK Parti seçmeni neden sandığa gitmedi? Sandıktaki değişimin sebebi ne? Erçetin ile Bastık'ın farkı! "Şarkıcı milleti deyip..." AK Parti'den 31 Mart değerlendirmesi! Yeni yol belirlendi: Kayıpların sebepleri tek tek ele alınacak Çanakkale Savaşları Enstitüsü 5 Kuruş Tazminata Mahkûm Oldu!!!