Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz

Son Dakika: Yerel seçim çalışmaları kapsamında 'Büyük Ankara mitingi'nde halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz" diyerek 5 yılın telafisi için oy istedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan "Hiç kimse izah edemiyor. İnternet bankacılığı yerine neden bunları yaptılar" diye sordu. CHP-DEM ittifakına da gönderme yapan Erdoğan, "Ortada, kapağını kaldırdıkça yeni şeyler çıkan bir 'matruşka ittifakı' var" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimi öncesi büyük mitinglerinden birini bugün Ankara'da gerçekleştirdi.

Burada CHP'li Mansur Yavaş yönetimini eleştiren Erdoğan, "Ankara'yı hak ettiği hizmetlerle donatmak önemli. 5 yılda ne yapıldı Ankara'ya? Çöp, çukur, çamur" dedi.

CHP'deki para sayma görüntüleri hakkında ise, "Birine para gönderecekseniz internet bankacılığı yerine 5-6 kişiye ne gerek var" ifadelerini kullandı.

CHP-DEM Parti arasında yürütülen ittifakı da gündemine alan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz - Resim : 1

MOSKOVA'YA TAZİYE MESAJI

"Sevgili Ankaralılar, sizleri hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Sözlerimin hemen başında dün Moskova'daki terör saldırısı dolayısıyla ülkem ve milletim adına taziyelerimizi iletiyoruz. Bu terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rusya'nın acısını paylaşıyoruz.

"ALANDA 200 BİN KİŞİ VAR"

Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ederim. Selçuklu'nun paylaşılamayan, Osmanlı'nın emaneti Cumhuriyetin başkenti Ankara bugün ayrı güzel. Alanda 200 bin kişi var.

Genel seçimlerde milletvekilliği için yüzde 47 cumhurbaşkanlığında yüzde 49 oy oranları için teşekkür ederim. Ankara tarihinin her döneminde şehir kimliğini muhafaza etmiştir.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz - Resim : 3

Ne diyor o güzel marşta: Ankara Ankara güzel Ankara. Seni görmek ister her bahtı kara.
Senden yardım umar her düşen dara.

Ankara'nın milli mücadelenin ardından Başkent olması, birilerinin iddia ettiği gibi tesadüf eseri değildir. Ankara kıyamete kadar mazlumların ümidi olmaya devam edecek. Dünya şehri Ankara'ya layık olmaya çalışıyoruz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz - Resim : 4

Bugün burada bir araya gelen sizler sadece Ankara'ya sadece ülkemize değil tüm dünyaya mesaj veriyorsunuz. Burayı, bu millet bahçesini kim yaptı? Murat Kurum kardeşimiz bakanken o burayı yaptı. Şimdi Murat Kurum İstanbul'da. İstanbul'u kazanmak Murat kardeşimize çok yakışır. Turgut Altınok kardeşimiz de Keçiören hizmetleriyle damgasını vurdu.

Ankara, Türkiye yüzyılının inşasına hazır. Ankara'yı sevmek, bilmek önemli ama asıl önemli olan Ankara'yı hak ettiği hizmetlerle donatmaktır. 5 yılda ne yapıldı Ankara'ya? Çöp, çukur, çamur. Bunlardan artık kurtulalım. Onun için 31 Mart çok önemli. Ankara'ya başkentlik sıfatına uygun hizmet veremeyenlerden kurtarmanın çoktan vakti gelmiştir.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz - Resim : 5

"NEDİR BU YAVAŞ'LARDAN ÇEKTİĞİMİZ YA"

Burası, hiçbir şey yapmayarak üstüne bir de bununla övünülecek bir şehir değildir. Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz. Nedir bu Yavaş'lardan çektiğimiz ya! Ankara'yı içine düştüğü bu sıkışmışlıktan kurtarmak gerekiyor. Trafikte çektiğimiz sıkıntı hepimizin malumu. Öyleyse 9 gün sonra şu işin hakkını verelim.

İşte benim gönlümün sultanı Ankara. Ramazan bayramı gelmeden 31 Mart'ı milli irade bayramı haline getirecek olan sizlersiniz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz - Resim : 6

"CHP'NİN TUTUNDUĞU TAVIR ENDİŞE VERİCİ"

Gece gündüz Türkiye aleyhinde çalışanlar var. Bu tiplerle uğraşmak bizi yorsa da yolumuzdan alıkoymadı. En çok da CHP'nin takındığı tutum ülkemiz adına endişe verici.

6'lı masa, altında da DEM vardı. Ne oldu? Hepsi dağıldı mı? Bu dersi kim verdi, siz verdiniz. Benim milletim istemezse hiçbir şey olmaz. Bunların hepsinin akıbeti aynı olacak. Cumhur İttifakı dimdik ayakta, yoluna devam ediyor.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz - Resim : 7

"KAPAĞINI KALDIRDIKÇA YENİ ŞEYLER ÇIKAN 'MATRUŞKA İTTİFAKI"

CHP bu seçimlerde yine utana sıkıla adını koyamadıkları kirli bir pazarlığa giriştiler. Ortada kapağını kaldırdıkça sürekli yeni şeyler çıkan bir 'matruşka ittifakı' var ve bundan seçmenin haberi yok. Yeni adıyla DEM'e oy veren vatandaşlarımız da CHP'ye gönül veren vatandaşlarımız da bu karanlık ve kirli ilişkiyi içlerine sindiremiyor.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz - Resim : 8

"BİRİ DE ÇIKIP PARA KULELERİNİN İZAHINI YAPAMIYOR"

Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Birine para gönderecekseniz internet bankacılığı yerine 5-6 kişiye ne gerek var. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz - Resim : 9

"YAVAŞ'A DA SORUN SEN NE YAPTIN?"

Ankara'ya son 21 yılda, 1 trilyon 91 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Biz buyuz, eser siyaseti bu. Ankara'yı sağlığın başkenti haline getirdik. 23 millet bahçesi projemizden 13'ünü tamamladık. Ankara-Niğde otoyolunu tamamlayıp hizmete sunduk. Ankara-İzmir hızlı tren hattının inşası sürüyor. Başkent rayı Yenikent'e kadar uzatıyoruz. Yavaş'a da sorun sen ne yaptın diye."

Kaynak: haberet.com

Rusya'daki terör saldırısında ölü sayısı arttı '600 ev' iddialarına yanıt Bakan Fidan'dan Murat Kurum'a övgüler DAEŞ, saldırıyı üstlendi