Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da konuştu

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman Valilik Önünde vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para skandalıyla ilgili olarak "Kara paranın hesabını veremeyenlerin sözlerine güvenmeyin" dedi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da konuştu
  • Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman Valilik Önünde vatandaşlara hitap etti.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da konuştu - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Görüyorum ki Batman'a olan muhabbetimiz karşılıksız değil. Şu andaki katılım bunu gösteriyor.

Meydana gelmeden önce sayı aldım, şu an meydanda 50 bin kişi var. Meydanlara sığmayan sevginiz için sizlere teşekkür ediyorum.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da konuştu - Resim : 2

GAZZE İÇİN ATEŞKES

İsrail, Gazzeli kardeşlerimizin direniş azmini tam 173 gündür kıramadı. Filistin halkı destansı direnişleriyle tüm dünyaya insanlık, onur dersi verdi. Önceki gün BM Güvenlik Konseyi 'Acil ateşkes' kararı aldı.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da konuştu - Resim : 3

"MASANIN ALTINA BİRİLERİNİ SOKTULAR"

Altılı masa dediler ne çıktı? Şu anda hiçbirisi parlamentoda değil. Masanın altına birilerini soktular. Ne çıktı? Hiç. Siyaset mühendisliklerinin ürünü olarak kuruldular sonra aynı şekilde yıkıldılar. Şimdi birbirilerine kurdukları kumpasları gördükçe onlar adına üzülüyoruz. 

Zaten ne diyor bunlar? İyi ki kazanmamışız. Biz seçim sürecindeki dirayetli duruşumuzla milletimizin hançerlenmesinin önüne geçtik. Gençler dik duracağız ama dikleşmeyeceğiz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da konuştu - Resim : 4

"SAĞA SOLA PEŞKEŞ ÇEKTİLER"

Biz seçim sürecindeki dirayetli duruşumuzla milletin hançerlenmesinin önüne geçtik. Sırf kendi ihtirasları için seçmenlerinin iradesini sağa sola peşkeş çektiler. 

Bizim belirlediğimiz adaylara gidip tıpış tıpış oy vereceksiniz dediler. Milletimizin bu çirkin dayatmayı kabul etmeyeceğine inanıyorum.

Sizlerden diğer vilayetlerimizdeki Batmanlı kardeşlerimizi aramanızı ve hakikati anlatmanızı istiyorum.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da konuştu - Resim : 5

"AK PARTİ VE CUMHUR İTTİFAKI OLDUĞU SÜRECE..."

Huzurumuzu bozmak için çok uğraştılar ancak biz bu oyuna gelmedik. Milletimizin canına kasteden terör örgütlerine karlı başarılı çalışmalar yürüttük. Ağır bedeller ödeme pahasına elde ettiğimiz kazanımlardan asla taviz vermeyeceğiz. Hak ve özgürlükler adına son 21 yılda sessiz devrim gerçekleştirmiş kardeşiniz olarak buna asla izin vermeyeceğim. 

AK Parti ve Cumhur İttifakı güçlü olduğu sürece hiç kimse Türkiye'yi terör örgütleriyle yönetemeyecek. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da konuştu - Resim : 6

ENFLASYON MESELESİ

Enflasyon meselesini de göz ardı etmeyeceğiz. Yılın ikinci yarısından itibaren olumlu yansımaları net olarak göreceğiz. İlk defa bizim getirdiğimiz bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan bayramı ikramiyesini 2 Nisan'dan itibaren hesaplara yatırıyoruz. İnşallah bundan sonra da emeklilerimize destek olmayı sürdüreceğiz. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da konuştu - Resim : 7

MUHALEFETE TEPKİ

Muhalefet her seçim döneminde olduğu gibi atıp tutarak emeklilerimizi bize karşı doldurmaya çalışıyor. Ancak kendilerine vaatleri sorulunca hatırlamıyoruz diyorlar. Hak ve hukuktan bahsediyorlar ama bavullar dolusu kara para aklıyorlar. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da konuştu - Resim : 8

Kaynak: haberet.com

Recep Tayyip Erdoğan Batman
Adana'da ekmek arasına uyuşturucuya 15 yıl hapis istemi Van Gölü'nün rengi değişti "CHP’ adayına %71 oy çıkmışsa durup üzerinde düşünmek lazım" Bakan Uraloğlu Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşların başlayacağını duyurdu