Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..."

Son Dakika: 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum Kadeş barış Meydanı'nda halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir dönem bizim yanımızda yöremizde durup da beklentileri karşılanmayınca hemen başka yerlere dümen kıran cambazlara karşı dostlarımızı uyaracağız." dedi.

Son Dakika: 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum Kadeş barış Meydanı'nda halka hitap etti.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Çorum'da yaşayan tüm kardeşlerime sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum. Tarımın, sanayinin, kültürün ve turizmin şehri Çorum'da bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.

Sordum, ne kadar katılım var. 40 bin... Bugün Çorum bir başka güzel. Çorum ile aramıza kimse giremez.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 2

Kurulduğu günden beri hareketi Çorum bağrına bastı. Tüm seçimlerde sizin desteğinizi hep yanımızda gördük. 14-28 Mayıs seçimlerinde de bu gelenek değişmedi. Türkiye en kritik seçimlerinden birinde Çorumlu kardeşlerimiz bize ve Cumhur İttifakı'na sahip çıktı.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 3

Biz Çorum'dan razıyız, Allah'ta sizlerden razı olsun. Siz bize nasıl sahip çıktıysanız biz de teşekkür borcumuzu daha fazla hizmet getirerek yerine getireceğiz. Bugüne kadar el ele, omuz omuza verdik, Çorum'u bölgesinin en güzel şehirlerden birisi haline getirdik. Çorum tüm Türkiye'de kendinden söz ettiriyor. Çorum'un elde ettiği başarılarda hükümetimizin yanı sıra belediyemizin de önemli bir payı var.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 4

Çorum'un başarı hikayesini hep beraber yazdık. Sizler çalışıp didindiniz, kabuğunuzu kırmak için mücadele ettiniz. İnşallah 31 Mart'ta bu birlikteliğimizi daha da perçinleyeceğiz. 31 Mart'ta özellikle Çorum'un yeniden destan yazacağından eminim. Öyle bir ses verin ki yankısı Ankara'ya ulaşsın.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 5

Milli iradenin ve demokrasinin kalesi Çorum budur. Sadece Çorum'u tekrar rekor oylarla kazanmak yetmez. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere diğer şehirlerdeki tanıdıklarımızı aramaya var mıyız? Nazımızın geçtiği ne kadar tanıdık varsa onlara da mutlaka ulaşacağız. Bir dönem bizim yanımızda olup da beklentileri olmayınca başka yerlere dümen kıran dostlarımızı uyaracağız.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 6

"DÜMEN KIRAN CAMBAZLAR..."

Bir dönem bizim yanımızda yöremizde durup da beklentileri karşılanmayınca hemen başka yerlere dümen kıran cambazlara karşı dostlarımızı uyaracağız. AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na kaybettirmek için çalışanların oyunlarına gelmemeleri için onları da iyi niyetle ikaz edeceğiz. Rabbim emeklerinizi zayi etmesin.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 7

Terör örgütlerinin kaçacak delik aradıklarını görüyoruz. Artık SİHA'larla sınırımızdan 300-350 kilometrede hainleri yerinde tespit ediyor ve dünyayı başlarına yıkıyoruz. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 8

Bizim sadece son 10 yılda yaşadıklarımızı bir başka ülke yaşasa bırakın istikrarı, büyümeyi sürdürmeyi yerle yeksan olmaktan kendini kurtaramazdı. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 9

"EMEKLİLER İÇİN ÇÖZÜMLER BULDUK"

Biz tüm badireleri atlattık. Projelerimizi hayata geçirerek hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüdük.

Memurun, işçinin, emelinin aylıklarında yüzde 50'ye varan artışa gittik. Emeklimizin sıkıntılarını hafifletmek için 5 bin lira ödeme yaptık. banka promosyonlarını yükselttik. Eşitli çözüm yolları ürettik.

Ramazan bayramı ikramiyesi hesaplara gelecek hafta yatıyor. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 10

ENFLASYON DÜŞECEK

Enflasyonun düşmesi demek pastanın büyümesi demektir. Pastanın büyümesiyle imkanlarımız genişleyecek bundan da 85 milyonun tamamı faydalanacaktır. Daha önce enflasyonu nasıl tek haneye indirdiysek, yine biz başaracağız. Güçlü karomuzla hükümet olarak ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 11

MUHALEFETE TEPKİ: YAPTIKLARI TEK ŞEY KARA PARADAN KULE

Bu ülkenin ana muhalefet partisi mi, yoksa gayri-meşru işler yapan bir 'kartel' mi oldukları belli değil. Muhalefetin sırtında yumurta küfesi yok ama bizim var. Onlar meydanlarda atıp tutmayı daha sonra hatırlamıyorum diyerek kenara çekilmeyi çok iyi biliyor. Vatandaşın oyunu almak için bol keseden vaat dağıttılar ama göreve gelince verdikleri sözlerin hiçbirini hayata geçirmediler. Bunların becerebildikleri tek iş kara paradan kule inşa etmek. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 12

Dolar ve Euro balyalarını 6-7 kişi bir araya gelip kule yapıyor. Bunun dışında başka hiçbir icraatları yok.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 13

"İNSANIN AYNASI İŞİDİR"

Sevgili Çorumlular insanın aynası işidir, lafına bakılmaz. Bizim de referanslarımız eserlerimiz ve yatırımlarımızdır.  Bu anlayışla son 21 yılda Çorum'a 96,5 milyar lira yatırım yaptık.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 14

Çorum-Laçin-Osmancık yolu, Çorum-İskilip, İskilip-Laçin Yolu'nun yapımına devam ediyoruz. 

Merakla beklediğiniz hızlı tren projemizin etüt projesi bitti. Hızlı tren  projesinde en kritik aşama geçildi. Tren hattının devreye girmesiyle Çorum bir taraftan Karadeniz'e bir taraftan da İç Anadolu'ya bağlanmış olacak. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da konuştu! "Dümen kıran cambazlar..." - Resim : 15

Yapımı devam eden tesislerle 100 bin dekar araziyi sulamaya açacağız. Önümüzdeki yıl Boğazkale'ye sonraki yıl Düvenci'ye doğalgaz arzını sağlayacağız. İnşallah 31 Mart akşamı Çorum'dan muhteşem bir müjde alacağız. 

Kaynak: haberet.com

Çorum Recep Tayyip Erdoğan
Yarısı Bizden Kampanyası'nda ilk temel atıldı TikTok'ta kız çocuklarını istismar eden sapığın ifadesi ortaya çıktı Murat Kurum'dan yeni seçim şarkısı İki ülke daha Schengen'e katılıyor