Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de: Bunların genel başkanları ne ki, adayları ne olsun?

Son Dakika: Seçim çalışmaları kapsamında il il gezerek halkla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü durağı Mersin oldu. Erdoğan, muhalefet partisi CHP tarafından yönetilen Mersin'de hiçbir hizmet yapılmadığını belirterek, "Bunlarda vizyon yok, program, proje yok. Bunların genel başkanları vekilleri ne ki, adayları ne olsun" dedi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de: Bunların genel başkanları ne ki, adayları ne olsun?

Son Dakika: 31 Mart yerel seçimlerine geri sayım devam ederken her gün bir ilde vatandaşla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü durağı Mersin oldu.

Mersin Millet Bahçesi'nde halka seslenen Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Mersin ülkemizle birlikte dünyaya da kardeşlik dersi veriyor. Yörük çadırında duman tüttüğü müddetçe kimse sırtımızı yere getiremez. Ticaretimizin kalbiyle, limanıyla Mersin daima ülkemizin gözbebeği oldu.

Genel seçimlerde Cumhur İttifakına Cumhurbaşkanlığında yüzde 40, milletvekilliğinde yüzde 38'lik oy oranıyla verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Bugün alanda 85 bin kişi var.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de: Bunların genel başkanları ne ki, adayları ne olsun? - Resim : 1

"UZAYIN KAHRAMANI ALPER GEZERAVCI"

(Pankartlar hakkında)

"Kara Togg'a, hava KAAN'a Düna Reis'e ait"

"Uzayın kahramanı Alper Gezeravcı"

"Ben kalbimin orta yerine seni yazdım"

"Sayılı gün çabuk geçer, güle güle Vahap Seçer"

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de: Bunların genel başkanları ne ki, adayları ne olsun? - Resim : 2

CHP BELEDİYESİ MERSİN'E NE VERDİ?

Biz sadece eser getirdik. Peki muhalefet ne getirdi? Bunların getireceği hiçbir şey yok. Mersinli kardeşlerimizin hep yanında olduk. İnsanıyla, coğrafyasıyla ayrı güzel Mersin'e siz yatırım yapmayanları siz iyi biliyorsunuz.

Burada hangi belediye vardı? CHP. CHP belediyesi Mersin'e ne verdi? Hiçbir şey. Öyleyse bir daha CHP'ye emanet edemeyiz.

Mersin'in tamamında destan yazmak istiyoruz.

Bunlarda vizyon yok, program, proje yok. Müktesebat zaten yok. Hevesleri seçimlerde elde etmeyi umdukları hayallerden ibaret.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de: Bunların genel başkanları ne ki, adayları ne olsun? - Resim : 3

"BUNLARIN GENEL BAŞKANLARI NE Kİ, ADAYLARI NE OLSUN"

Otu çek köküne bak derler. Bunların genel başkanları vekilleri ne ki, adayları ne olsun! Bunların gözü kavgadan başka bir şey görmüyor, demlenmekten başka bir şey düşünmüyorlar.

Bırakın iradeyi niyet sahibi bile değiller.

Rakipleriyle yarışmak yerine kendi kendileriyle uğraşarak seçim kazanmaya çalışan muhalefet herhalde sadece benim ülkemde var.

Mersin'i bir adım öteye taşımak şöyle dursun, geriye iten, şehrin yıllarını çalan bunlar değil mi? 

Mersin'e neredeyse tek bir çivi çakmadan yeniden karşınıza çıkıp hak ettikleri cevabı vermek gerekmez mi? Mersin'e arka bahçeleri muamelesi yapanlara eser ve hizmet tercihini, milli iradenin gücünü göstermeyecek misiniz?

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de: Bunların genel başkanları ne ki, adayları ne olsun? - Resim : 4

Bir şehrin sürekli göç alması orada büyüme potansiyeli olduğu anlamına gelmektedir. Türkiye'nin cennet şehri Mersin'in değerlendirilmeyi bekleyen potansiyelini biz biliyoruz. Geçtiğimiz 21 yılda günümüz rakamlarıyla Mersin'e 210 milyar liranın üzerinde kamu yatırımı yaptık."

Kaynak: haberet.com

İmamoğlu'ndan Burcu Köksal'a sert sözler Murat Kurum Eşsiz İstanbul Lansmanı'nda projelerini açıkladı MSB'den ABD'nin PKK/YPG/SDG ziyaretine kınama Konu altın ve dolar rekoru: İslam Memiş açıkladı