Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerine 2 gün kala İstanbul'un ilçelerini ziyaret ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler kapsamında Sancaktepe'de vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Göreve gelince vaatlerini unutan değil, verdiği sözü yerine getiren belediye başkanlarımızı seçeceğiz. Bir tarafta eserleriyle projeleriyle konuşanlar var. Diğer tarafta 5 yıl boyunca taş üstüne taş koymayanlar var" dedi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerine 2 gün kala İstanbul'un ilçelerini ziyaret ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler kapsamında Sancaktepe'de vatandaşlara hitap etti.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Öncelikle bugün 19. orucunu tuttuğumuz Ramazan-ı Şerif'i tebrik ediyorum. İhtiyaç sahiplerini daha fazla gözetmemiz, fakir fukarayı daha fazla korumamız gereken mübarek günlerden geçiyoruz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu - Resim : 2

İsrail'in zalim hükümeti yaklaşık 6 aydır Gazze'deki kardeşlerimizi vahşice katlediyor. Dualarımızın yanı sıra insani yardımlarımızla da Gazze'nin yanındayız. Türkiye, Suriye imtihanını, Somali imtihanını, Karabağ imtihanını nasıl alnının akıyla verdiyse, Gazze imtihanını da vermenin gayretindedir.

BM Güvelik Konseyi'nin 'acil ateşkes' kararından sonra İsrail üzerindeki baskının artırılması için yoğun çaba harcıyoruz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu - Resim : 3

"İSRAİL HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERECEK"

Canilerin hukuk önünde hesap vermesi için gerekeni yapıyoruz. Birileri bildikleri halde siyasi rant için gerçekleri çarpıtsa da biz Filistin halkının yanında dimdik duruyoruz.  Türkiye düşmanlarının tamamı yalan tamamı düzmece propagandalarına bakıp da içinize şüphe düşürmeyin. Türkiye Cumhuriyeti devleti tüm kurumlarıyla Filistin halkının yanındadır. İmkanlarımız el verdiği sürece tek bir eksik bırakmadan her şeyi yapıyoruz. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu - Resim : 4

Filistinliler özgürlüklerine, işgal altındaki topraklarına ve başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız devletine kavuşuncaya kadar durmayacağız. Vatanlarını koruyan Filistinli yiğitlere 'terörist' iftirası atan İsrail aşıklarının değirmenlerine su taşıyanların bize edecek tek kelamları olamaz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu - Resim : 5

Geçtiğimiz sene 14-28 Mayıs seçimlerinden 1 gün önce sizlerle kucaklaşmış, kavlimizi yenilemiştik.  Allah razı olsun, bize verdiğiniz sözünüzde sadık kaldınız. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu - Resim : 6

COŞKULU KALABALIK

Katılım ne durumda diye sordum. Aldığım cevap, 25 bin. Sancaktepe bize böyle destek verdiği sürece Türkiye'nin şahlanışını kimse durduramaz. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu - Resim : 7

Şimdi önümüzde kritik bir seçim var. İnşallah Pazar günü bir kez daha sandığa gideceğiz. Şehrimize hizmet edecek yerel yöneticilerimizi belirleyeceğiz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu - Resim : 8

MUHALEFETE TEPKİ

Göreve gelince vaatlerini unutan değil, verdiği sözü yerine getiren belediye başkanlarımızı seçeceğiz. Bir tarafta eserleriyle projeleriyle konuşanlar var. Diğer tarafta 5 yıl boyunca taş üstüne taş koymayanlar var. Neymiş? Tam gaz ileri. Tam gaz ileri değil tam aksine tam gaz geri. Bir tarafta milletine hizmet edenler var, diğer tarafta reklama verdiği önemin onda birini depreme vermeyenler var. Bir tarafta temiz, şeffaf ve dürüst siyasetin temsilcileri var. Diğer tarafta kaynağı karanlık deste deste dolarlar, avrolarla para kulesi üretenler var.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu - Resim : 9

31 Mart'ta ilimizi ve ilçemizi yönetecek isimlerle beraber bu iki farklı anlayış arasında seçimde bulunacağız. Sancaktepe'nin basiret ve ferasetle hareket ederek bir kez daha bizlere destek olmasını bekliyorum. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu - Resim : 10

"METRO KUYULARINI DOLDURANLARA OY YOK"

Sancaktepe metro kuyularını dolduranlara 'yürüyün' demeyecek. Büyükşehir belediye başkanı olarak 4,5 yıl boyunca şehrimize hizmet ettik. Dağ gibi birikmiş sorunlara çözüm bulduk. İstanbulluyu hasretini çekmiş sonuçlarla buluşturduk. kimseyi ayırmadık, ötekileştirmedik. Kimsenin siyasi tercihlerine bakmadık. İstanbullu kardeşlerimin ağır sorumluluğun hakkını layığıyla vermeye çalıştık. Bu sorumluluğu halen sürdürüyoruz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu - Resim : 11

Ülkemizin son 21 yılı yatırımlar açısında altın devir olarak kayıtlara geçmiştir.

"BİZ YAPTIK"

İstanbul çok farklı bir seviyeyi yakaladı. Asrın projesi Marmaray'ı kim yaptı? Avrasya'yı kim yaptı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kim yaptı? Kuzey Marmara Otoyolu'nu kim yaptı? 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu - Resim : 12

İnşallah 4100 yatak kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük şehir hastanelerinden birini Sancaktepe'ye inşa ediyoruz. Bu hastaneye, Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nin de entegre edilmesiyle hastanemiz 5.108 yataklı hastaneye dönüşecek.

Kaynak: haberet.com

Recep Tayyip Erdoğan Sancaktepe
Ekrem İmamoğlu'nda Alevilere: Siz olsanız da olmasanız da kazanıyorum Müslüm Gürses'in yeni albümü çıkıyor Martı TAG davası görülüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB yönetimine mesaj