Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mesele yatırımlarla eser kazandırmaksa üzerimize kimseyi tanımıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkalar:

31 MART'TA OYUNLARI BOZACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısı öncesinde salon dışında bulunan vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

Şanlıurfa'nın şanlı insanları, sizleri bu anlamlı buluşmada en kalbi duygularımla selamlıyorum. 31 Mart şimdiden Şanlıurfa için hayırlı oldun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu - Resim : 2

İnanıyorum ki, Şanlıurfa şanlı bir geçiş yapacak. Bütün oyunları bozmaya var mıyız? Bütün hesapları alt üst etmeye var mıyız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu - Resim : 3

Alt yapısı ile üst yapısı ile Şanlıurfa'ya üniversitesi ile, bütün bu hizmetleri hiç ara vermeden devam ettirdik mi? Artık Şanlıurfa havalimanı yokken şimdi havalimanı var mı, üniversitesi var mı? Kim yaptı? Yerel yönetimlerde de merkezi yönetim ile yerel yönetim el ele vererek bu yolda yürüyeceğiz. İlçe belediyelerimiz ile el ele verip yol yolda emin adımlarla yürüyeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu - Resim : 4

21 YILDIR BU HİZMETLERİ VERİYORUZ VE VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Sakın oyunlara gelmeyelim. 21 yıldır bu hizmetleri veriyoruz ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Siz oyun bozdunuz, oyun. 31 Mart'ta da bu oyunları bozmaya devam ediyor muyuz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu - Resim : 5

Sizlerle iftihar ediyorum. Bugün adayları açıklayacağız ama daha sonra mitinge geleceğim. Burada bir miting yapmadan final olmaz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu - Resim : 6

Biraz sonra aday tanıtımını yaptıktan sonra da Harran Üniversitesi'nde de konut dağıtım toplantısını yapacağız. Biz söz verdik mi yaparız. Kahramanmaraş'ta konut dağıtım toplantısını yaptık ve inşaatlar devam ediyor. Burada da bu inşaatlarımız devam edecek. Size güveniyorum, inanıyorum. Siz de bu kardeşinize güvenin, inanın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu - Resim : 7

YIL SONUNA KADAR 200 BİN KONUT TESLİM EDİLECEK

Allah'ın izniyle yıl sonuna kadar deprem bölgesinde 200 bin konutun teslimini tamamlayarak mağduriyetleri büyük ölçüde gidermiş olacağız.

Sadece çalışmak yetmiyor, birliğimizi, kardeşliğimizi sıkı tutmamız, aramıza kimseyi sokmamamız da gerekiyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu - Resim : 8

Mesele yatırımlarla eser kazandırmaksa üzerimize kimseyi tanımıyoruz.

Hepimize düşen görevi cumhurbaşkanıyla, bakanlarıyla, teşkilatıyla el ele verip adaylarımızın seçilmesi, şehrimize en güzel hizmetlerin getirilmesidir. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu - Resim : 9

Herkes siyasetçi olabilir ama herkes devletçi olamaz. Bize düşen mümkün olanı değerlendirmektir. Bizim tartışmalarla kaybedecek enerjimiz ve vaktimiz yoktur. 

CHP'YE ELEŞTİRİ

Kirli senaryolarla bölgemizi karıştırmak için kurulan projeleri terör örgütü DEAŞ'ın üzerimize salınması oyunun bir parçasıydı.  Bu parti (CHP) 15 Temmuz gecesi darbecilerin tanklarına alkış tuttu.  Muhalefet tarafı tam anlamıyla sınıfta kalmıştır. CHP'nin yöneticileri lafa gelince cumhuriyetin partisi olmaktan dem vuruyor, işlerine geldikçe cumhuriyetimizin banisini istismar ediyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu - Resim : 10

CHP, sürekli yörüngeden yörüngeye savrulan bir partiye dönüştü.  Asıl suç, kariyeri uğruna kendini kullandıran CHP yönetiminindir. Bunlar İstanbul'daki saldırıyı yapan teröristlerin siyasi hamisidir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu - Resim : 11

CHP bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin ve yenisinin bir taraftan, başkalarının öteki taraftan birbirine kılıç salladığı savaşın ne zaman biteceği bilinmiyor"

Şanlıurfa Recep Tayyip Erdoğan
Açtığı davayla Sabancıların mirasına ortak oldu! Atlı Köşk hissesini satışa çıkardı Adliye saldırısında gözaltı sayısı 90'a çıktı PKK Kandil'den DEM'e CHP ile ittifak için emir verdi Bakan Güler, Mesrur Barzani ile görüştü