TEKNOFEST'e 'panayır' diyen Emin Çapa'ya yanıt gecikmedi! Bakan Varank: Acilen, hem soda içmesini temenni ediyoruz

Muhalefete yakınlığıyla bilinen gazeteci Emin Çapa, TEKNOFEST'i panayıra benzeterek, "Topluyorsunuz binlerce insanı, oraya buraya bakıyorlar" dedi. Çapa'nın bu benzetmesine, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan cevap geldi. Varank, "Acilen, hem soda içmesini temenni ediyoruz aynı zaman da gelip buraları görmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Dünyanın en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST, yediden yetmişe birçok vatandaşın ilgi odağı olmuş, 7'nci kez düzenlenen bilim ve teknoloji festivaline binlerce kişi akın etmişti. 

"TEKNOFEST DEDİĞİNİZ PANAYIR"
Gazeteci Emin Çapa, yaptığı yayında TEKNOFEST'i hedef aldı. Çapa, "Siz bu TEKNOFEST'i ne zannediyorsunuz? Bize ne faydası var? TEKNOFEST dediğiniz panayır. Topluyorsunuz binlerce insanı, oraya buraya bakıyorlar” ifadelerini kullandı.

TEKNOFEST'e 'panayır' diyen Emin Çapa'ya yanıt gecikmedi! Bakan Varank: Acilen, hem soda içmesini temenni ediyoruz - Resim : 1

"KENDİSİNİ BİR SİRK MAYMUNU HALİNE ÇEVİRMİŞ"
Emin Çapa'ya Bakan Varank'tan yanıt geldi. Yeni Şafak'a konuşan Varank, "TEKNOFEST bir panayır değil, bir teknoloji festivali. Ama belli ki arkadaşın hal hareketleri ve gerginliği, kendisini bir sirk maymunu haline çevirmiş. Ben kendisine sakin olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

TEKNOFEST'e 'panayır' diyen Emin Çapa'ya yanıt gecikmedi! Bakan Varank: Acilen, hem soda içmesini temenni ediyoruz - Resim : 2

"SODA İÇMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ"
Çapa'yı TEKNOFEST'e davet eden Varank, "O gerginlikle titreyerek 'Burası bir panayır' diye hoplayıp zıplamak. Açıkçası demek ki bir hazımsızlığı var. Acilen, hem soda içmesini temenni ediyoruz aynı zaman da gelip buraları görmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı 1 Mayıs hazırlıkları tamam! Bu yollar trafiğe kapalı olacak POMEM giriş sınavında kontenjan arttırıldı Masum Türker’den Kılıçdaroğlu'na olay sözler