Türkiye İHA ve SİHA'da dünya üçüncüsü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan IDEF Savunma Sanayii Fuarı'na videomesaj

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, IDEF Savunma Sanayii Fuarı'na videomesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, "İHA ve SİHA'da dünya üçüncüsüyüz" ifadelerine yer verdi.

Türkiye İHA ve SİHA'da dünya üçüncüsü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan IDEF Savunma Sanayii Fuarı'na videomesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, IDEF Savunma Sanayii Fuarı'na video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, "İHA ve SİHA'da dünya üçüncüsüyüz" ifadelerine yer verdi.

"HEDEF 6 MİLYAR DOLAR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün açılışı gerçekleştirilecek IDEF’23 16’ncı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'na ilişkin videolu mesaj yayınladı.

Türkiye İHA ve SİHA'da dünya üçüncüsü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan IDEF Savunma Sanayii Fuarı'na videomesaj - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"Uluslararası Savunma Sanayi fuarımızın 16’ncısının ülkemiz firmalarımız ve dostlarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde gerçekleştirilen fuarımızda emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımızı tebrik ediyorum. Dünyanın farklı ülkelerinden fuara katılmak üzere İstanbul’a teşrif eden misafirlerimize devlet ve hükümet yetkililerine bakanlara askeri erkana hoş geldiniz diyorum. 1993 yılından beri düzenlenen İDEF kendini ispatlamış bir organizasyon olarak savunma sanayinde dünya ölçeğinde bir marka haline gelmiştir. Her yıl milyonlarca dolarlık anlaşmaların imzalandığı yeni ortaklıkların tesis edildiği Savunma sanayi ürünlerinin görücüye çıktığı fuarımızın bu sene başarı grafiğini daha da yükselteceğine inanıyorum."

Meclis KDV ve ÖTV zamlarına karşı toplanıyor AK Parti'nin acı günü Dar gelirlilere konut yapmak için alınan arsayı satan Tanju Özcan'a tepki Adana güne depremle uyandı!