Tüyleri diken diken eden görüntüler! Mehmetçik'ten Cumhuriyet klibi

Milli Savunma Bakanlığı, Mehmetçik tarafından Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için hazırlanan klibi paylaştı. İzleyenlerin tüylerini diken diken eden klipte savunma alanındaki teknolojik gelişmeler dikkat çekti.

Terör başta olmak üzere her türlü tehdide karşı mücadele eden Mehmetçiklerin hazırladığı klip bakanlığın sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Tüyleri diken diken eden görüntüler! Mehmetçik'ten Cumhuriyet klibi - Resim : 1

"Herkes bilsin bu Türkiye’nin Yüzyılı. Asrın Kahramanları Mehmetçiklerimizin Cumhuriyetimizin 100. yılı için hazırladığı video klip" notuyla paylaşılan klip, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Tüyleri diken diken eden görüntüler! Mehmetçik'ten Cumhuriyet klibi - Resim : 2

KUTLAMALAR HEYECANLA BEKLENİYOR

Öte yandan Bakanlık’ın sosyal medya hesabından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın başkent Ankara’da coşkuyla kutlanacağı belirtilirken, düzenlenecek etkinlikler ve saatleri paylaşıldı.

Tüyleri diken diken eden görüntüler! Mehmetçik'ten Cumhuriyet klibi - Resim : 3

İlk olarak bugün saat 13.00’te Mamak’tan 21 pare top atışı yapılacak. Yarın Mehteran Birliği, TBMM önünde, saat 14.00’te Karma Bando ile Azerbaycan Askeri Bandosu ise saat 14.15’de konser verecek.

Tüyleri diken diken eden görüntüler! Mehmetçik'ten Cumhuriyet klibi - Resim : 4

Saat 14.35’te TBMM önünden Ulus’taki ilk Meclise kadar 1923 askerin de katılacağı geçit töreni yapılacak. SOLOTÜRK ise saat 13.00’da Ankara semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirecek.

Tüyleri diken diken eden görüntüler! Mehmetçik'ten Cumhuriyet klibi - Resim : 5

Kaynak: haberet.com

Motorine indirim gelmesi bekleniyor Elon Musk'tan Gazze kararı! Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan Haberet'e özel açıklama! Haberet Büyük Filistin Mitingi'nde