Van'da 2 terörist öldürüldü! İşte operasyonun görüntüleri

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörle mücadelenin yurdun dört bir yanında devam ettiğini vurguladı. Van'daki Özalp kırsalında tespit edilen PKK'lı teröristlere operasyon düzenlendiğini belirten Bakan Yerlikaya, görüntüleri de paylaşarak "2 terörist daha etkisiz hale getirildi" ifadelerine yer verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2 terörist daha etkisiz hale getirildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor" ifadelerine yer verdi.

Van'da 2 terörist öldürüldü! İşte operasyonun görüntüleri - Resim : 1

Van'ın Özalp kırsalında Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığının yaptığı istihbarat çalışması sonucu, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı ve Van Emniyet Müdürlüğü bölgeye operasyon ekip sevk etti.

Van'da 2 terörist öldürüldü! İşte operasyonun görüntüleri - Resim : 2

İşte İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklaması;

J-SİHA ve PİHA destekli, JÖH, PÖH ve Jandarma Komando Timlerinin katılımıyla Şehit Ütgm. Harun PARLAK operasyonu düzenlendi.

Van'da 2 terörist öldürüldü! İşte operasyonun görüntüleri - Resim : 3

Operasyon sonucunda 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Operasyonu düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Gözlerinden öpüyorum.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan yeni Anayasa mesajı Tina ve Korhan Berzeg'in eşi kavuştu! Duygusal anlar kameralara yansıdı DEAŞ'ın sözde yöneticisi Mersin'de yakalandı Mansur Yavaş adaylığını açıkladı: Kılıçdaroğlu görüşmeye gidecek