Yeniden Refah kurucusundan çarpıcı açıklama: Afişleri CHP basıp asıyor

Yeniden Refah Partisi'nin kurucularından Mahmud Altunsoy, partisinin son zamanlarda aldığı kararlar hakkında açıklamalarda bulundu. Yeniden Refah'ın çizgisinden çıktığını söyleyen Altunsoy, partinin reklam kampanyasını, bayraklarını ve afişlerini CHP teşkilatının yaptığını belirtti.

Yeniden Refah kurucusundan çarpıcı açıklama: Afişleri CHP basıp asıyor
  • Partisinin büyükşehirlerde aday göstermesinin çok yanlış bir karar olduğunu dile getiren Yeniden Refah Partisi'nin kurucularından Mahmud Altunsoy, partinin reklam kampanyasını, bayraklarını ve afişlerini CHP teşkilatının yaptığını vurguladı.
  • Altunsoy, "Parti, merhum Erbakan'ın çizgisinden uzaklaştı." açıklamasında bulundu.

Yeniden Refah kurucusundan çarpıcı açıklama: Afişleri CHP basıp asıyor - Resim : 1

KENDİ ADAYLARINI ÇIKARDI

  • Yeniden Refah Partisi, 31 Mart seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı'ndan ayrılarak kendi partisinden aday çıkarmıştı.
  • Partinin özellikle büyükşehirde aday çıkarmasının kime hizmet ettiği tartışmalarıyla gündemdekini yerini korurken Yeni Şafak’a konuşan Yeniden Refah Partisi’nin Kurucular Kurulu üyesi Mahmud Altunsoy, partinin kuruluş çizgisinden uzaklaştığını söyledi.

Yeniden Refah kurucusundan çarpıcı açıklama: Afişleri CHP basıp asıyor - Resim : 2

"PARTİ, ROTASINI ŞAŞIRDI"

  • Altunsoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Yeniden Refah Partisi, Erbakan’ın çizgisinden çıkmış olan Saadet Partisi’nin yerine kuruldu. Amaç ‘Milli Görüş’ çizgisini devam ettirsin ancak gelinen noktada, içerisine haram paralı, haram sermayeli insanlar gelip girdiği için Yeniden Refah Partimiz de artık ne yazık ki üzülerek söylüyorum, rotasını şaşırmaya başlamıştır” 

Yeniden Refah kurucusundan çarpıcı açıklama: Afişleri CHP basıp asıyor - Resim : 3

YÖNETİMDE FARKLI İNSANLAR VAR

  • Partinin 87 kişi tarafından kurulduğunu anlatan Altunsoy “Bugün bakıyoruz, çok farklı zihniyette, çok farklı kişilikte, karakterde insanlar partinin içerisinde yer almaya başladı. Geçtiğimiz genel seçimde, yeniden Refah Partimizin Cumhur İttifakı ile birlikte hareket etmesi için Sayın Genel Başkanımıza söylemiştim bunu. Daha sonra genel başkan kalktı, farklı hareket etti.” şeklinde konuştu.

Yeniden Refah kurucusundan çarpıcı açıklama: Afişleri CHP basıp asıyor - Resim : 4

"AFİŞLERİ, BAYRAKLARI CHP BASIP ASIYOR"

  • İşi, ikametgahı ve bütün hayatı Bursa’da olan Mehmet Altınöz’ü aday gösterdiklerini anlatan Altunsoy, “Partinin bir kere parası yok. İstanbul'daki bütün reklamlarına, bayraklarına, billboardlarına, afişlerine, şunlara bunları hep CHP'nin teşkilatları, CHP'nin anlaşmaları, işte reklamcıları vs. Birçok yerde de dikkatinizi çekerim. CHP'yle Yeniden Refah’ın pankartları yan yanadır. Aynı şirketten, aynı basım evinden, aynı dikim evinden çıkıyor, aynı asılan arkadaşlar asıyor.” dedi.
Emeklilerin beklediği haberi Bursa'dan verdi: Temmuz'da masaya yatıracağız Yerel seçimlerin en genç ve en yaşlı adayları belli oldu Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum ilk 6 ay ve 1 yılda yapacaklarını anlattı İşte masadaki konular