Bahar dizisi oyuncuları kimler? Bahar dizisi konusu nedir?

Bahar dizisi bu akşam Show TV ekranlarında başlıyor. Dizi, fragmanları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Demet Evgar, uzun bir aradan sonra "Bahar" dizisi ile ekrana geri dönüyor. Diziseverler, Bahar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir merak ediyor. İşte Bahar dizisine dair detaylar...

Bahar dizisi oyuncuları kimler? Bahar dizisi konusu nedir?

Show TV'de bu akşam ilk bölümü ekrana gelecek Bahar dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bahar dizisinde başrolleri Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy paylaşıyor. Peki, Bahar dizisi konusu nedir? Bahar dizisi oyuncuları kimler?

Bahar dizisi oyuncuları kimler? Bahar dizisi konusu nedir? - Resim : 1

BAHAR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Demet Evgar - Bahar
Buğra Gülsoy - Evren
Mehmet Yılmaz Ak - Timur
Hatice Aslan - Nevra
Füsun Demirel - Gülçiçek
Ecem Özkaya - Rengin
Demir Demircioğlu - Aziz Uras
Elit Andaç Çam - Çağla
Nilsude Albayrak - Seren
Sena Kalıp - Parla
Alisa Sezen Sever - Sezen

Bahar dizisi oyuncuları kimler? Bahar dizisi konusu nedir? - Resim : 2

BAHAR DİZİSİ GERÇEK HİKAYE Mİ?

Bahar dizisi bir Kore yapımı olan Doctor Cha’dan uyarlanmış. Yusuf Pirhasan’ın yönettiği dizinin senarist koltuğunda Ayça Üzüm oturuyor.

Bahar dizisi oyuncuları kimler? Bahar dizisi konusu nedir? - Resim : 3

BAHAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Bahar dizisinin konusu ‘Bahar’ ismindeki karakterin tozpembe giden hayatının birden tepetaklak olmasıyla yeniden ayağa kalkması üzerine kurulu. Dizide Bahar (Demet Evgar), Timur (Mehmet Yılmaz Ak) ile evlidir.

Bahar dizisi oyuncuları kimler? Bahar dizisi konusu nedir? - Resim : 4

Bir gün Bahar karakteri karaciğer yetmezliği sebebiyle ölümle burun buruna gelir ve bununla birlikte eşinin bambaşka bir yüzüyle karşılaşır. Öte yandan dizide Buğra Gülsoy’un canlandırdığı Evren karakteri Timur’un en büyük rakibidir.

Bahar dizisi oyuncuları kimler? Bahar dizisi konusu nedir? - Resim : 5

Timur ve Evren; senelerce hastanede doktor olarak birbirlerine rakip olmuş ve Bahar’ın hastalığıyla birlikte yeniden karşı karşıya gelmiştir. Evren, yıllar önce kaybettiği Bahar’ı kazanmak için çabalayacaktır.

Bahar dizisi oyuncuları kimler? Bahar dizisi konusu nedir? - Resim : 6

Özetle, dizi temelde Bahar’ın hastalığıyla birlikte mükemmel sandığı hayatının aslında o kadar da kusursuz olmamasıyla yüzleşmesi ve yeniden ayağa kalkmasını ekrana taşıyacak.

DÖRT MEVSİM HAVUZ KEYFİ CULLINAN BELEK’TE Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’i buluşturan “Yarın Yokmuş Gibi” dizisine muhteşem gala Oppenheimer en iyi film ödülünü aldı Edebiyat aşıklarına kitap setleri