Prestij Meselesi filmi ne zaman vizyona girecek?

Prestij Meselesi filmi, Mahsun Kırmzıgül'ün son filmi. Yapım, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in Hilmi Topaloğlu ile müzik dünyasına girme çabalarını konu ediniyor. Peki, Prestij Meselesi filmi ne zaman vizyona girecek, kimler oynuyor, konusu nedir?

Prestij Meselesi filmi ne zaman vizyona girecek?

Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği son filmi Prestij Meselesi filmi için geriye sayım başladı. Doksanlı yıllarda Unkapanı'nda müzik dünyasında yaşanan ve yolları kesişen Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in hayatlarından kesitler ekrana gelecek. İşte Prestij filmi fragmanı, filmin konusu ve oyuncu kadrosu...

PRESTİJ MESELESİ FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

 Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Prestij Meselesi filmi 3 Şubat'ta vizyona girecek. 

PRESTİJ MESELESİ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Film, 1991 yılında kurulan ve özellikle 90'lı yıllar boyunca ülke müziğine birçok önemli ismi kazandıran Prestij Müzik ile yolları kesişen Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ile birlikte çıktıkları ve yıldızlığa uzanan yolculuğu anlatıyor.

Mahsun Kırmızıgül, film ile ilgili şu ifadelere yer verdi “Hilmi Topaloğlu ile Unkapanı’nın merdivenlerinde tanıştım. O günü ömrümün sonuna kadar unutmayacağım. Geçmişte yaptığım kasetler kötüydü ve satmadı. Umudumu kaybetmiştim. O sırada Hilmi Topaloğlu o basamaklarda beni durdurup “Mahsun Kırmızıgül siz misiniz?” diye sordu. “Evet” dedim. “Sen bir starsın” dedi. Bu filmi o iki kelime için yaptım.

Prestij Meselesi filmi ne zaman vizyona girecek? - Resim : 1

PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI KİMLER?

Engin Hepileri
Eser Yenenler
Aslıhan Güner
Biran Damla Yılmaz
Şebnem Bozoklu
Melisa Döngel
Mahmut Kırmızıgül
Onur Gözeten
Ali Erkin Acar
Ece Yaşar
Ali Sürmeli
Bülent Emrah Parlak
Celil Nalçakan
Erdal Özyağcılar
Erkan Petekkaya
Levent Sülün
Melek Baykal
Meral Çetinkaya

Yönetmen
Mahsun Kırmızıgül

Senaryo
Mahsun Kırmızıgül

Görüntü Yönetmeni
Ersan Çapan

Kurgu
Deniz Kayık

Müzik
Mahsun Kırmızıgül

Yıldıray Gürgen

Mine Tugay kimdir, kaç yaşında? Netflix Wednesday dizisi 2. sezon tarihi belli oldu mu? Kaan Urgancıoğlu ile Jason Statham karşı karşıya! Cesar: Ödül almak bir yana törene bile katılamayacaklar