Aile yeni bölüm fragmanı: Devin'den Aslan'a sürpriz evlilik teklifi!

Aile dizisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde oynadığı Aile 2. son bölümde sürpriz evlilif teklifi geldi. Devin'in bu teklifine Aslan'ın ne cevap vereceği merak ediliyor. Aile 3. yeni bölüm fragmanı ve 2. son bölüm tamamı haberimizde.

Show TV'nin yeni dizisi Aile son bölümü ile ekranlara kilitledi. Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Aile dizisi 2. bölümü sonrasında yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Devin'in Aslan'ın ailesi ile tanıştığı, Hülya Soykan'la karşı karşıya geldiği bölümün sonunda evlilik teklifi ise şok yarattı. Peki, Aslan Devin'in evlilik teklifine ne cevap verecek? İşte Aile 3. yeni bölüm fragmanı ve 2. son bölüm tamamı...

2. son bölüm izle

2. BÖLÜM ÖZETİ

Devin’in sofraya gelişi, Hülya’nın onu bir tehdit olarak görmesi için yeterlidir. Hülya en iyi bildiği taktiği uygulamaya karar verir: Dostlarını yakınında, düşmanlarını ise daha yakınında tutmak… Bunun ilk adımı olarak Devin’i kurucusu olduğu derneğin bir etkinliğine davet eder.

Aslan’ın odağında ise ailesini yasa dışı işlerden çıkarmak vardır. Bu operasyonun en önemli adımlarından biri de; genç iş insanı Atilla Özyılmaz’ın şirketine ortak olmaktır.

Kaza geçiren Aysel’e, Cihan’dan bir yardım eli uzanır. Hülya ise Aslan ve Devin ilişkisini yolun başındayken bitirmek için Cihan’la aynı masaya oturmak zorunda kalır.

Devin, Hülya ile katıldığı etkinlikte yaşananlardan sonra bir karar alır. Ama Aslan’la geçireceği ilk gecede aralarındaki çekime yenik düşerken, Aslan’ın hiç beklemediği
hamlesiyle karşı karşıya kalır. İkili arasında ipler kopma noktasına gelir. Ancak bir araya geldikleri sürpriz bir sofrada yaşananlar, Devin’i hayatıyla ilgili büyük bir karar almaya iter. Bu karar, Aslan ve Devin’in yolculuklarındaki en önemli kırılma noktası olacaktır.

OYUNCULAR

Aslan Soykan: Kıvanç Tatlıtuğ
Devin Akın: Serenay Sarıkaya
Hülya Soykan: Nur Sürer
Cihan Soykan: Nejat İşler
Leyla Soykan Sayıcı: Canan Ergüder
İbrahim Soykan: Levent Ülgen
Seher Soykan: Emel Göksu
Tolga Sayıcı: Mert Denizmen

Seda Sayan estetiğe doymuyor Survivor 2023'de dokunulmazlığı kim kazandı? Haluk Bilginer hastaneye kaldırıldı Yılmaz Gruda kimdir, kaç yaşında, nereli?