Survivor 2023'de dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyunu ile 2. eleme adayı belli oldu. 13 Mart Pazartesi Survivor son bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, denge oyunu ile dokunulmazlık mücadelesi verdi. Kaybeden takımın oylaması ile potaya giren 2. eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı, konseyde voleybol maçında kazanan yarışmacılara verilecek sürpriz ödülü açıkladı. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme adayı kim oldu?

Sevilen yarışma Survivor 2023'de birleşme partisi öncesinde dokunulmazlık mücadelesi kıran kırana geçiyor. Ünlüler ile Gönüllüler, 2. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir mücadede içinde geçen dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, oylama ile potaya giren ikinci ismi belirledi. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı ödül ise yarışmacıları çok sevindirdi.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2023'de Ünlüler ile Gönüllüler, dokunulmazlık oyununda dengede durmaya çalıştı. Su üzerinde sallanan platformda ayakta kalan yarışmacılar, takımına sayı kazandırdı. Oyunda kadınlarda Ünlüler, erkeklerde Gönüllüler kazanınca oyun en iyiler turuna gitti. En iyiler karşılaşmasında 3-0 skorla kazanan Ünlüler, dokunulmazlığın sahibi oldu.

SURVİVOR'DA 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı, konseyde oylamaya gitti. Oylama sonucunda adı en çok yazılan isim Aziz, haftanın ikinci eleme adayı oldu.

ACUN ILICALI'DAN VOLEYBOL MAÇI ÖDÜL AÇIKLAMASI

Survivor son bölümde konseyde Acun Ilıcalı, oynanacak voleybol maçı ve kazanan yarışmacıların ödülünü açıkladı. Acun Ilıcalı, İrem Kanan ile birlikte oynayacağını söyledi ve rakip olarak 3 kadın veya 2 erkek ya da bir erkek bir kadın şeklinde çıkabileceklerini söyledi. Maçta 5 olan kazanmış olacak. Acun Ilıcalı, ödülü ise şöyle açıkladı "Bizi yenen yarışmacılar bir gece otelde kalacak, sabah kahvaltı yapacak".

Survivor
Haluk Bilginer hastaneye kaldırıldı Yılmaz Gruda kimdir, kaç yaşında, nereli? Serdar Ortaç'ın kardeşi hayatını kaybetti Survivor 2023 birleşme partisi ne zaman?