Survivor 2023 birleşme partisi ne zaman?

Survivor'da Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki kıyasıya dokunulmazlık mücadelesi sürüyor. Acun Ilıcalı, 12 Mart Pazar Survivor son bölümde birleşme partisi ne zaman açıkladı. Survivor birleşme partisine kadar üç yarışmacı adaya veda edecek. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor 2023 birleşme partisi ne zaman?

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2023'de haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Survivor'da Ünlüler ile Gönüllüler, 1. dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele etti. Nefes kesen mücadeleyi kaybeden takımın oylaması ile ilk eleme adayı belirlendi. Acun Ilıcalı, konseyde Survivor birleşme partisi tarihini açıkladı. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki ilk dokunulmazlık oyunu, nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Kıyasıya mücadelelerde kadınlar ve erkeklerde kazanan Gönüllüler, dokunulmazlık oyununu kazandı. Dokunulmazlık sembolü ise Asena'ya verildi.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlülerin oylamasında Murat, Cansu ve Ertuğ'un isimleri çıktı. İsmi en çok yazılan Cansu, haftanın ilk eleme adayı oldu.

SURVİVOR 2023 BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Survivor ada konseyinde Acun Ilıcalı, birleşme partisinin iki hafta sonra yapılacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, birleşme partisine kadar hızlı bir eleme yaşanacağını ve üç yarışmacının veda edeceğini de açıkladı. Bunun sebebini verilen ara olarak açıklayan Acun Ilıcalı, birleşme partisinden önceki gece, bir yarışmacının eleneceğini de belirtti.

Survivor
Yılmaz Gruda'dan kötü haber Konya'da Selin Ciğerci'ye tepki: Defol! Tilbe: Ben gidemem, zorlanırım İşte Demet Evgar'ın kızı