Ajdar, skandal ifadelerle çileden çıkarttı: Kadın ayağımı yıkamalı, yalamalı | VİDEO

Geçtiğimiz gün bir kafede sahne almak için 3 milyondan fazla ücret isteyen sonrasında 4 saatlik konser için 80 TL ücret alan Ajdar, skandal bir açıklamaya imza attı. Sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın açan Ajdar, takipçisinin ilişki sorusu üzerine hem çileden çıktı hem de verdiği cevapla izleyenleri çileden çıkarttı. "Bir kadının benim hayatıma girmesi için ayağımı yıkamalı, yalamalı" diye lafa başlayan Ajdar daha neler neler demedi ki...

Popstar Türkiye yarışmasının seçmelerine katılan ve o döneme damga vuran Ajdar geçtiğimiz günlerde sahne almak için talep ettiği saatlik 3 milyon 750 bin euroluk ücretle gündeme gelmişti.

Ajdar olarak bilinen şarkıcı Mehmet Anık bu kez skandal ifadelerle gündemde. 

Sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın açan Ajdar, bir takipçisinin ilişki sorusu üzerine, dinleyenleri çıldırtan bir açıklamaya imza attı.

Dünya starı olduğunu söyleyen Ajdar, kendisini diğer erkeklerle karıştırılmaması gerektiğini söyleyerek şunları kaydetti:

"Ben bir dünya starıyım, mühendisim. Beni diğer erkeklerle karıştırmayın. Bir kadının benim hayatıma girmesi için ayağımı yıkamalı, yalamalı. Ben 'Köpeksin' dediğimde 'Evet köpeğim' diyecek."