Anlamadan dinlemeden algı yapan Yeşim Salkım iyi izlesin! Buket Aydın Ebrar Karakurt hakkında ne demişti?

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, yıldız oyuncu Ebrar Karakurt'a gelen tepkiler üzerine tavsiye niteliğinde bir paylaşım yapmış, "Kesin olan bir şey var çok iyi bir oyuncu. Ama her galibiyetten sonra kişisel laf sokma olayına girmemesi gerek" dedi. Aydın'ın daha önceki açıklamalarını bilmeden algı yaratmaya çalışan Yeşim Salkım skandal bir paylaşıma imza atarak, Aydın'a ahlaksız ithamlarda bulundu. Aydın ise gereken cevabı vererek konuyu mahkemeye taşıyacağını açıkladı.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncusu Ebrar Karakurt'a gelen tepkiler üzerine geçtiğimiz gün bir açıklama yapmış, Karakurt'un çok başarılı bir oyuncu olduğunu, yalnızca özel hayat paylaşımlarıyla öne çıktığını belirtmişti. Başarısının tüm kesimlere cevap niteliğinde olduğunu ifade eden Aydın, Ebrar'ın kişisel laf sokma olayına girmemesi gerektiğini belirtti.

"BOŞ YAPMA ABDULHAMİD"

Son olarak 'Abdulhamid' isimli bir kullanıcının tepkisine cevap veren Ebrar Karakurt, "Boş yapma Abdulhamid" diyerek gündem olmuştu.

Anlamadan dinlemeden algı yapan Yeşim Salkım iyi izlesin! Buket Aydın Ebrar Karakurt hakkında ne demişti? - Resim : 1

"ÜZERİNE GELİNDİKÇE CEVAP VERME İHTİYACI HİSSEDİYOR"

Konu, dünkü şampiyonluk maçı öncesi gündeme gelince Buket Aydın, Karakurt hakkında kullanıcıların tepkilerine karşın bir paylaşım yaptı. X hesabı üzerinden paylaşım yapan Aydın, "Şu Ebrar Karakurt muhabbetinden ben çok sıkıldım. Siz sıkılmadınız mı? Kesin olan bir şey var çok iyi bir oyuncu. Ama her galibiyetten sonra kişisel laf sokma olayına girmemesi gerek. Yaşı daha küçük anlıyorum; üzerine gelindikçe cevap verme ihtiyacı hissediyor. Ama çok düşünmeden ve nereye gideceğini anlamadan sergilediği davranışlarla tepkileri arttırmanın ötesine geçemiyor" dedi.

Anlamadan dinlemeden algı yapan Yeşim Salkım iyi izlesin! Buket Aydın Ebrar Karakurt hakkında ne demişti? - Resim : 2

YEŞİM SALKIM'DAN SKANDAL PAYLAŞIM

Sanatçı kimliğinden ziyade girdiği diyaloglarla gündemde kalmaya çalışan Yeşim Salkım ise Aydın'ın bu paylaşımı üzerinden algı yapmaya çalıştı. Skandal bir açıklama yapan Salkım, Aydın'ın paylaşımını alıntılayarak, "Buket kapa çeneni artık çok ve boş konuşuyorsun haydi herkes hesap kitap yapıp konuşacak diye bir kaide yok yeter yaşıtlarınla herkes kendi yatak odasından sorumlu bilmem anlatabildim mi?! En azından alın teriyle para kazanıyor yatak teriyle değil" dedi.

Anlamadan dinlemeden algı yapan Yeşim Salkım iyi izlesin! Buket Aydın Ebrar Karakurt hakkında ne demişti? - Resim : 3

"CANLI YAYINDAKİ SPOT IŞIKLARI İLE TERLEDİM"

Salkım'ın ahlaksız paylaşımı sonrası Aydın, 5 kez evlenip boşanan Salkım'ın eski eşlerinden Hakan Uzan'ı aldattığını hatırlatarak şunları kaydetti:

"Ebrar'ın üzerine gidilmesini doğru bulmadığımı fevri çıkışlarının gençliğine verilmesini söylediğim tweeti bile küçük beyninizle nerelere çekmişsiniz. Övündüğü tek şey boşandığı (sepetlendiği) kocaları olan bir teyze var ona da cevabımı mahkemede vereceğim. Yatak teri alın teri falan bir şeyler saçmalamışsın 19 yaşımdan beri çalışıyorum ama seni de anlıyorum kişi kendinden bilir işi ben spor hocasıyla terlemedim canlı yayındaki spot ışıkları ile terledim. Her okuduğuna inanacaksan o zaman bu haberi hatırla. Haydi iyi geceler"

Anlamadan dinlemeden algı yapan Yeşim Salkım iyi izlesin! Buket Aydın Ebrar Karakurt hakkında ne demişti? - Resim : 4

BUKET AYDIN NE DEMİŞTİ?

Aydın, Haberet YouTube kanalındaki 'haftalık' programında geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, "Ebrar, Türkiye'nin en başarılı voleybolcularından bir tanesi. Ancak zaman zaman özel hayatıyla öne çıkıyor. Bunu bir marifetmiş gibi öne atmaya çalışıyor. Ebrarcığım, kimse senin özel hayatınla ilgilenmiyor. Sen bunun üstüne bu kadar haykırmasan senin hakkında yapılan birtakım hoş olmayan haberler yapılmaz. Birileri milli utanç olarak nitelendiriyor ama asla öyle değil. Bu terbiye sınırlarını aşan bir şey" ifadelerini kullanmıştı.

Serdar Ortaç yeniden evleniyor Taha Duymaz'ın annesinden duygusal paylaşım Hande Sarıoğlu tacize uğradı Berdan Mardini'den pembe takım elbiseli poz