Astrolog Meral Güven açıklama yaparken ağladı

Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından sosyal medya hesaplarından küfürlü paylaşımlarda bulunan Astrolog Meral Güven Show Haber'e açıklamalarda bulunurken gözyaşlarına boğuldu.

  • "Fenerbahçe mucize bir şekilde şampiyon olacak" sözlerinin ardından gündeme gelen Astrolog Meral Güven dün akşam Galatasaray'ın şampiyon olmasından sonra sosyal medya hesabından küfürlü paylaşımlarda bulunmuştu.
  • İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, astrolog Meral Güven'in, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı canlı yayına ilişkin harekete geçti.
  • Başsavcılık, Güven'in yayındaki sözlerine ilişkin "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlattı.

GÖZALTINA ALINDI

  • Bu kapsamda polis tarafından adresinde gözaltına alınan Güven, emniyete götürüldü.
  • Hakkında adli işlem başlatılan Güven'in, "tehdit ve hakaret"ten iki olmak üzere, "kişilerin huzur ve sükununu bozma", "kasten yaralama", "kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma" ile "taksirle yaralama" suçlarından toplam 6 kaydı olduğu belirlendi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

  • Türkiye'nin konuştuğu Astrolog Meral Güven, açıklamaları ile ilgili Show Haber'den İlknur Yılmaz'a konuştu.

Konuşurken ağlayan Güven'in açıklamaları şöyle;

"İddialı konuştum ama sebebi gördüklerimdi. İnsanlar çok üzerime geliyordu. Küfür tehdit hakaret gibi mesajlar gelmeye başladı. Ben deli miyim? İnsanın akıl sağlığının yerinde olmaması lazım. Ben kendime bile bile düşmanlar toplar mıyım? Benimle geyik yapıyorlar. Ben bir sınava tabi oldum. Ama bana bunu yapanlar da bir sınava tabi oldular. Ve onlar bu sınavı kaybetti.

"BEN BUNU HAK EDECEK NE YAPTIM?"

Demek ki şirke girdim. Ben bunu düşünüyorum. Yedi tane çocuğum toprak oldu. Bir tanecik evladım var. Allah'ın gönlünü kırmışım bu da bana ders oldu. İnsanlar beni dinsiz yaptılar büyücü yaptılar. Böyle şeylerle kesinlikle alakam yok. Ben bunu hak edecek ne yaptım?"

Dilan Polat Bakırköy'e kaldırılacak Kendine zarar verdiği için hastaneye kaldırılan Bahar Candan tekrar dört duvar arasında Polat çifti komşularıyla otopark kavgası davasıyla ilgili ilk kez hakim karşısında Survivor eleme adayı kim, dokunulmazlığı kim kazandı?