Berfu Yenenler’in geçtiğimiz günlerde dudaklarına dolgu yaptırdığı iddia edilmişti! Berfu Yenenler'den açıklama geldi

2019 yılında Eser Yenenler ile evlenen Berfu Yıldız Yenenler’in geçtiğimiz günlerde dudaklarına dolgu yaptırdığı iddia edilmişti. Çıkan iddialar sonrası Berfu Yıldız Yenenler cephesinden tepki dolu bir açıklama geldi.

Berfu Yenenler’in geçtiğimiz günlerde dudaklarına dolgu yaptırdığı iddia edilmişti! Berfu Yenenler'den açıklama geldi

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla şöhreti yakalayan oyuncu Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren Berfu Yenenler, geçtiğimiz günlerde saçlarını kestirip imaj değiştirdi.

Berfu Yenenler’in geçtiğimiz günlerde dudaklarına dolgu yaptırdığı iddia edilmişti! Berfu Yenenler'den açıklama geldi - Resim : 1

Son halini sosyal medya hesabından paylaşan Berfu Yenenler'in dudağına dolgu yaptırdığı iddia edildi.

SESSİZ KALMADI
Berfu Yenenler'in son hali, "Yeni dudak yaptırdı" notuyla paylaşılınca ünlü isim sessiz kalmadı.

Yenenler bu paylaşıma "Valla yok birinde dişli gülüyorum birinde dişsiz, yorumdaki herkese dm foto mu atayım. Ha bu arada canım ister yaparım?" dedi.

İSYAN ETTİ
Berfu Yenenler daha sonra kendi sayfasında da o haberi paylaşıp "Canım ister çene yaptırırım canım ister kulak yaptırırım ne bu güzellik baskısı" diyerek isyan etti.


Berfu Yıldız Yenenler

4 yıllık aşk bitti! Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik ayrıldı Bugün Müge Anlı'da neler olacak? Canlı izle Ünlülerden Muharrem İnce'ye tepki! Bugün Müge Anlı'da neler olacak? Canlı izle