Dilan ve Engin Polat'tan yeni açıklama: Şımarıklıklarımız, gösterişlerimiz olmuştur

Son dönemde gösterişli yaşamlarıyla birlikte Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat, vergi kaçırma ve kara para aklama iddialarıyla gündeme gelmişti. Ünlü çift hakkında yurt dışı yasağı gelirken, bütün mal varlıklarına el konuldu. Çift konuyla ilgili, "Aşırılıklarımız, şımarıklıklarımız, gösterişlerimiz olmuştur." dedi.

Dilan ve Engin Polat'tan yeni açıklama: Şımarıklıklarımız, gösterişlerimiz olmuştur

Son dönemlerde Türkiye'nin en çok konuştuğu isimlerden olan Dilan ve Engin Polat, hakkında kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları dolayısıyla yurt dışı yasağı kararı gelmişti. İkili, sosyal medyadan yeni bir açıklama yaptı.

Dilan ve Engin Polat'tan yeni açıklama: Şımarıklıklarımız, gösterişlerimiz olmuştur - Resim : 1

Polat çiftinin sosyal medyadan paylaştığı gönderilerdeki lüks yaşantısı ülkenin gündemine oturmuştu. Çiftin paylaşımları sonrasında ortaya atılan iddialara yönelik MASAK raporu hazırlanmış ve tüm mal varlıklarına el konmuştu. Ayrıca Polat çiftinin yurt dışına çıkış yasağı da getirilmişti.

Dilan ve Engin Polat'tan yeni açıklama: Şımarıklıklarımız, gösterişlerimiz olmuştur - Resim : 2

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, bugün kamuoyuna yeni bir açıklama yaptı.

Dilan ve Engin Polat'tan yeni açıklama: Şımarıklıklarımız, gösterişlerimiz olmuştur - Resim : 3

"ŞIMARIKLARIMIZ OLMUŞTUR"

Polat çiftinin kamuoyuna yaptığı açıklamada, "Bizlerde de her kulda olabileceği gibi beşeri hatalar mevcuttur. Çeşitli insani ve dünyevi nedenlerden kaynaklı bir takım etik ve edebe ilişkin aşırılıklarımız, şımarıklıklarımız, gösterişlerimiz olmuştur." ifadeleri yer aldı.

Dilan ve Engin Polat'tan yeni açıklama: Şımarıklıklarımız, gösterişlerimiz olmuştur - Resim : 4

Dilan ve Engin Polat'tan yeni açıklama: Şımarıklıklarımız, gösterişlerimiz olmuştur - Resim : 5
İşte o açıklama

Dilan ve Engin Polat'tan yeni açıklama: Şımarıklıklarımız, gösterişlerimiz olmuştur - Resim : 6

Wanda Nara hastalığını açıkladı Adnan Oktar suç örgütünden bir olay daha! Adnan Oktar’ın Aleyna Tilki merakı kamerada Friends'in Chandler Bing'i Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu Sahip olduğu taşıt miktarını açıkladı