Hasan Can Kaya ameliyat oldu! Ünlü komedyenin sağlık durumu nasıl?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, futbol oynarken talihsiz bir sakatlık geçirdi. Acil ameliyata alınan ve beş saat süren operasyon sonrası Kaya'dan ilk açıklama geldi.

Hasan Can Kaya ameliyat oldu! Ünlü komedyenin sağlık durumu nasıl?

'Konuşanlar' programı ile adını milyonlara duyuran komedyen Hasan Can Kaya, dün sabah evinin bahçesinde arkadaşları ile futbol oynarken omzunun üzerine düşüp sakatlandı.

Hasan Can Kaya ameliyat oldu! Ünlü komedyenin sağlık durumu nasıl? - Resim : 1

AMELİYATI UZUN SÜRDÜ!

Ünlü isim, ağrıları artınca hastaneye gitti. Omzunda kırıklar olduğu tespit edilen Hasan Can Kaya, beş saat süren acil bir ameliyata alındı.

Hasan Can Kaya ameliyat oldu! Ünlü komedyenin sağlık durumu nasıl? - Resim : 2

34 yaşındaki komedyenin başarılı bir operasyon geçirdiği ve ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Kaya'nın, 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında yapacağı ABD turnesi ileri bir tarihe ertelendi.

Hasan Can Kaya ameliyat oldu! Ünlü komedyenin sağlık durumu nasıl? - Resim : 3

KOMEDYENDEN İLK AÇIKLAMA: İYİYİM

Ameliyat sonrası açıklama yapan Hasan Can Kaya sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

Dün sabah dengesiz bir düşme sonucu omuzumda kırıklar oluştu. Başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim. 'Konuşanlar' bölümlerinde stoklu ilerlediğimiz için yayınında herhangi bir aksama olmayacak. Sadece nisan ve mayıs aylarındaki Stand Up Party Dünya Turnesini ertelemek durumunda kaldım. Özetle iyiyiz, işimizin başındayız. Gösterdiğiniz büyük ilgiye ve sevgiye çok teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum.

Kaynak: haberet.com

Ünlü oyuncudan 'bikinili' paylaşım Behzat Komiser yine yürekleri kazandı İbrahim Tatlses ve Ahmet Tatlıses arasında 'akli denge' polemiği Ece Üner'den tepki çeken kahkaha