"Kalça dansı" gerilimine Oryantal Didem de dahil oldu

Ramazan bayramı konserinde kendisini görüntülemek isteyen kameramana sert çıkan Hadise'ye, Sevda Türküsev sert tepki vermişti. Oryantal Didem Kınalı yaptığı paylaşımla Hadise'ye desteğini belli etti.

"Kalça dansı" gerilimine Oryantal Didem de dahil oldu

Sansasyonel açıklamaları ve konser şovlarıyla magazin dünyasının flaş ismi Popçu Hadise geçtiğimiz Ramazan ayında sahne aldığı Kıbrıs konserinde kendisini çekmek isteyen basın mensubuna sert çıkmıştı. Ünlü popçu, "2024'te artık 'frikik verdi', 'yok orası gözüktü', 'yok selüliti gözüktü"! Bunlar var mı hala ya? Var mı? Şov var, ses var, daha ne olsun? Evet birkaç selülit de var, bana ne!" ifadeleriyle gündemdeki varlığını sürdürdü.

"Kalça dansı" gerilimine Oryantal Didem de dahil oldu - Resim : 1

"Kalça dansı" gerilimine Oryantal Didem de dahil oldu - Resim : 2

SEVDA TÜRKÜSEV'DEN HADİSE SERT ÇIKIŞ

Yazar ve Programcı Sevda Türküsev'de Hadise'ye "Sen neren gözükmek istiyorsan ona çalışmışsın... Kalçayı yandan sallayarak dans! Zaten her şey ortada" yorumunda bulundu.

"Kalça dansı" gerilimine Oryantal Didem de dahil oldu - Resim : 3

Sosyal medyayı ikiye bölen sert söylem sonrasıysa ilk tepki Oryantal Didem Kınalı'dan geldi.

"BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ"

Kınalı yaptığı açıklamada, "Burası Türkiye Cumhuriyeti, isteyen istediği kostümü giyip sahneye çıkar. İsteyen başörtü takar isteyen mini etek giyer. Hanımefendi bu konuya gerçekten takık. Seks hayatında büyük bir sorun var diye düşünüyorum. Altını çiziyorum büyük ihtimal ya çıplaklık ile ilgili sorunları var ya seks hayatı kötü ya da ülkeyi İran gibi görmek istiyor. Ama burası özgür bir ülke." dedi

Kaynak: haberet.com

Behzat komiser ilk nikahını kıydı Fenomen Mükremin Gezgin evlilik teklifi aldı Yılmaz Erdoğan'dan Cansu Taşkın açıklaması Ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı