La Casa de Berlin'in ilk fragmanı çıktı! Bu defa soygun bambaşka

La Casa De Papel dizisinin devamı (spin-off) Berlin için tanıtım çalışmaları başladı. Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri olan La Casa de Papel’in dünyasında geçen Berlin'den ilk tanıtımı yayınlandı. Dijital yayın platformu heyecanla beklenen diziyi "Paris sokaklarında bir Berlin. La Casa de Papel’in dünyasında geçen Berlin, Aralık’ta sadece Netflix’te" ifadeleriyle duyurdu.

Netflix, "La Casa De Papel"in sevilen karakterlerinden biri olan Berlin'e (Pedro Alonso) odaklanan yeni spin-off dizisi "Berlin"in 2023'te seyirciyle buluşacağını, paylaştığı bir karakter tanıtımı videosuyla açıkladı.

La Casa de Berlin'in ilk fragmanı çıktı! Bu defa soygun bambaşka - Resim : 1

İŞTE YENİ ÇETE
Pedro Alonso'nun Berlin olarak dönüşüyle, Keila rolünde Michelle Jenner, Damián rolünde Tristán Ulloa, Cameron rolünde Begoña Vargas, Roi rolünde Julio Peña Fernández ve Bruce rolünde Joel Sánchez'den oluşan yeni çete tanıtıldı. Dizi, Andrés de Fonollosa olarak da bilinen Berlin karakteri tarafından gerçekleştirilen olağanüstü soygunları anlatacak.

Netflix, Madrid'deki bir basın toplantısında yeni kadroyla birlikte yaklaşmakta olan yan ürünü duyurdu. Dizinin oyuncu kadrosu geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Dizinin tanıtımında Aralık ayında seyirciyle buluşacağını açıkladı.

La Casa de Berlin'in ilk fragmanı çıktı! Bu defa soygun bambaşka - Resim : 2

Sekiz bölümden oluşması beklenen Berlin dizisi, La Casa de Papel’de Pedro Alonso’nun canlandırdığı Berlin karakterinin hayatını konu alacak dizide yeni bir soyguna tanık olacağız. Bu kez Berlin, Paris sokaklarına çıkacak ve 44 milyon değerinde bir mücevher soygunu için maceradan maceraya koşacak.

Survivor'da eleme adayı kim oldu? Bugün Müge Anlı'da neler olacak? CANLI İZLE Celal Şengör, Habertürk canlı yayınında küfür etti! Bakın ne dedi? Survivor'a veda eden Zeynep Alkan hakkındaki bilgiler