Mahkeme pandoranın kutusunu açtı! Engin Polat eşine ihanet mi etti?

Geçtiğimiz günlerde görülen Türkiye'nin konuştuğu Polatgiller davasının ipuçlarını yorumlayan usta gazeteci Tayyar Işıksaçan bilinmeyenleri anlattı. Işıksaçan mahkemede ortaya dökülen ihanet sarmalı hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haftanın magazin değerlendirmesini yapmak için Haberet editörü Hatice Aksu sordu, Haberet Yazarı Tayyar Işıksaçan cevapladı...

Geçtiğimiz Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan, Dilan ve Engin Polat davasıyla çift arasındaki gizlenen düğümler tek tek ortaya çıkıyor.

Mahkeme pandoranın kutusunu açtı! Engin Polat eşine ihanet mi etti? - Resim : 1

Soruları cevapladığı programında, Mahkeme heyeti ve Engin Polat arasında geçen 'Gürcistan' detayına değinen ihanet iddiaları hakkında da "Dilan, Engin'i asla yalnız bırakmıyordu. İstanbul'da böyle bir şey yapamayacağını bilen Engin bunu Gürcistan'da denemiş olabilir." ifadelerini kullandı.

ARALARINDA AŞK YOK

Geçtiğimiz günlerde de ortaya atılan Seyhan Soylu ve Engin Polat'ın aşk iddialarına da cevap veren Işıksaçan şunları kaydetti: "Seyhan'ı çok yakından tanırım böyle bir şey yapmaz, zaten fenomenler dosyasının açılmasındaki öncü isimlerden biri. Engin Polat'la bir arkadaşı vasıtasıyla o dönem için 10 dakika görüştü. Başka bir durum yok."

"BANU'YA CEPHE ALINMASI NORMAL"

Son olarak Polat davasının kilit ismini Banu Parlak'ın 'yüzüme tükürdüler' açıklaması hakkında da konuşan Işıksaçan, "Dilan güzellik sektöründe herkese bir şekilde yardımı dokunmuş biri, o yüzden insanların Banu Parlak'a cephe alması da normal." ifadelerini kullandı.

Kaynak: haberet.com

Dilan Polat
Katledilen fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açılacak Mehmet Ali Erbil imam nikahı kıydı! Mine Tugay eksi 15 derecede göle girdi Ümit Özlale ünlü spikerle dünyaevine giriyor