Nihal Candan'ın tahliyesine müşteki avukatlarından itiraz

Geçtiğimiz sene Kasım ayında tutuklanan Nihal Candan, önceki gün sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildi. Müşteki avukatı ise Candan'ın tahliye olmasına itiraz etti. Mahkeme itirazı haklı bulursa Candan yeniden cezaevine girebilir.

Nihal Candan'ın tahliyesine müşteki avukatlarından itiraz

NİHAL CANDAN CEZAEVİNE DÖNEBİLİR
Gazeteci Emrullah Erdinç sosyal medya hesabından konuyla ilgili belgeleri yayınlayarak "Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmesine müşteki avukatları itiraz etti. İtiraz haklı görülürse Nihal Candan'a yeniden cezaevi yolu gözükecek. İşte o itirazın belgesi" ifadelerini kullandı.

Nihal Candan'ın tahliyesine müşteki avukatlarından itiraz - Resim : 1

TAHLİYE OLDUKTAN SONRA KUAFÖRE GİTTİ

Cezaevinden çıktıktan sonra kendi imkanlarıyla evine giden Nihal Candan, tahliye olduktan sonra soluğu kuaförde aldı. röportaj veren Candan "Hep doktorlarlaydım bu süreçte. Polisten çok doktor gördüğüm bir süreçti. En çok ailemi özledim. Benim ailemden bir parça yanımdaydı o benim şansımdı. Biraz tabi rahatsızım. Sadece nefes darlığıyla bu durumu atlattığım için inanılmaz derecede memnunum" dedi.

Nihal Candan'ın tahliyesine müşteki avukatlarından itiraz - Resim : 2

KARDEŞİNİ GÖRMEYE GİTMEYECEK

Bir deri bir kemik kalan Candan'ın yüzünden de çok kilo verdiği de dikkatlerden kaçmadı. Cezaevinde kitap okuyup televizyon izleyerek zaman geçirdiğini söyleyen Nihal Candan, yaşadığı travmalardan dolayı tutuklu bulunan kardeşi Bahar Candan'ı ziyarete gidemeyeceğini belirtti.

Cenk Eren'e nazar değdi! Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e olay sözler! Murat Dalkılıç neden Michael Jackson'a benzetildi? Dikkat çeken bir paylaşım yaptı