Sefo ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi

Oyuncu Melisa Döngel ile yaşadığı çalkantılı aşk hayatıyla adından söz ettiren rapçi Sefo, ameliyat oldu. Hastaneden paylaşım yapan Sefo'nun takipçileri endişelendi. Sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Sefo ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi
  • "Bilmem mi?", "Isabelle", gibi şarkılarıyla şöhreti yakalayan gerçek adı Seyfullah Sağır olan rapçi Sefo ameliyat oldu.
  • Hayranları, sağlık durumunun nasıl olduğunu merak etti. Sefo'nun sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. 

Sefo ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi - Resim : 1

"ŞİMDİ YATAKTAYIM"

  • İlk olarak "Albüm iptal" paylaşımı ile sevenlerini endişelendiren Sefo, ardından "Arkadaşlar ne oldum değil, ne olacağım diyeceksiniz. 3-4 ay önce şurada sahnedeydim, şimdi yataktayım" ifadelerini kullandı.

Sefo ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi - Resim : 2

SAFRA KESESİ AMELİYATI OLDU

  • Hastane odasındaki fotoğrafına "Sünnet oldum arkadaşlar. Bir sıkıntı yok, gayet iyiyim" yazarak espri yapan Sefo'nun safra kesesi ameliyatı olduğu ortaya çıktı.

Sefo ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi - Resim : 3

  • "Safra kesesi ameliyatı oldum. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanan Sefo, operasyon sonrası hastane odasında arkadaşlarıyla oyun oynadığı anları paylaşıp iyi olduğunu gözler önüne serdi.

Sefo ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi - Resim : 4

Survivor'da Sercan'ın rakibi ve Hakan'ın cezası belli oldu! Dilan Polat hakkında resmi açıklama Sinan Akçıl: Murat Kurum İBB başkanı olursa daha rahat uyuyacağım Şule gözyaşları içinde video paylaştı