Serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama

İstanbul'da evine düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan müzisyen Kalben, sosyal medya hesabından bir açıklama videosu yayınlayarak sevenlerine seslendi.

Serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama
  • Geçtiğimiz gün İstanbul Cihangir'de bulunan evine sabah saatlerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonu sonrası evinde uyuşturucu maddelere rastlanan ve gözaltına alınan müzisyen Kalben, emniyetteki ifadesinde satıcı olmadığını belirterek sadece içici olduğunu söylemişti. Serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama - Resim : 1
  • Savcılıktaki ifadesinin ardından nöbetçi hakimliğe sevk edilen Kalben, yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.
  • Serbest bırakılmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama videosu paylaşan müzisyen sevenlerine seslendi.Serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama - Resim : 2

"HEP DAHA İYİ OLMAK İÇİN ÇABALIYORUM"

Kalben'in açıklaması şöyle;

"Canlarım, müzik, edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştıklarım.. Sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde buluştuklarım... Kah güzel kah acı günlerimizi paylaştıklarım.. Umudundan, sevgisinden, dayanışmasından değer aldıklarım, destek aldıklarım.. Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ben ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha da iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım. Sizi sevgiyle kucaklıyorum."

Kaynak: haberet.com

Şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonundan gözaltına alındı Ünlü rapçi Drake'in evinin önünde silahlı saldırı Icardi'den olay paylaşım! 'Yılın Zirvedeki Moderatörü' ödülü Buket Aydın'a!