Silivri günleri bitti! Dilan Polat'ın cezaevi değiştirildi

Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Çift "Kara para aklama", "vergi kaçırma" ve "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dün Engin Polat ve babası Sezgin Polat asayiş ve güvenlik gerekçesi ile Maltepe Cezaevi'nden Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakli yapılmıştı. Dilan Polat'ında Silivri günleri bitti ve cezaevi değiştirildi.

Silivri günleri bitti! Dilan Polat'ın cezaevi değiştirildi
  • Tutuklandıktan 11 gün sonra Engin Polat ile babası Sezgin Polat asayiş ve güvenlik gerekçesi ile Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na, Engin Polat'ın erkek kardeşi Alper Kürşat Polat ile Zekayi Tepe, Kocaeli Kapalı Ceza İnfaz kurumuna nakledildi.

Silivri günleri bitti! Dilan Polat'ın cezaevi değiştirildi - Resim : 2

  • Engin Polat'ın kardeşi Can Polat, amcası Halit Polat, dayısı Metin Yılmaz, Dilan Polat'ın erkek kardeşi Can Doğu ise Tekirdağ Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi.

Silivri günleri bitti! Dilan Polat'ın cezaevi değiştirildi - Resim : 4

  • Dilan Polat ve Sıla Doğu ise Silivri'de kalmıştı.

Silivri günleri bitti! Dilan Polat'ın cezaevi değiştirildi - Resim : 6

ÇORLU'YA GİTTİ

  • Gelen son dakika bilgilerine göre, Adalet Bakanlığından gelen bir yazı sebebiyle Dilan Polat, yüksek güvenlikle Çorlu Cezaevi'ne nakledildi.

Silivri günleri bitti! Dilan Polat'ın cezaevi değiştirildi - Resim : 8

SILA NİHAL VE BAHAR KARDEŞLERLE KALACAK

  • Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu ise bir süre Nihal ve Bahar Candan ile aynı yerde kalacak.

Silivri günleri bitti! Dilan Polat'ın cezaevi değiştirildi - Resim : 11

NE OLMUŞTU?

Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu'nun da içlerinde olduğu 14 zanlı, 5 Kasım günü "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "vergi usul kanununa muhalefet", "mal varlığı değerlerinin meşru kaynağını gizlemek", "Spor müsabakalarına dayalı sabit ihtimalli veya müşterek bahis ya da şans oyunlarıyla bağlantılı olarak para nakline aracılık etme" suçlarından tutuklanmış ve Silivri Marmara Cezaevi'ne gönderilmişti.

Hayatını kaybeden Metin Uca'nın vasiyeti ortaya çıktı Metin Uca hayatını kaybetti Neden göğe bakıyorlar? Murda'nın uyuşturucu davasında karar çıktı