Söylemezsem Olmaz'da 'kim daha çok magazin biliyor' krizi

‘Söylemezsem Olmaz‘ programında sunuculuk yapan partnerler Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik arasında canlı yayında 'kim daha çok magazin biliyor' tartışması çıktı. Çevik'in magazin programında partneri Sarıoğlu'na, "Sen biraz magazin izlesene" çıkışı yapması gündem oldu.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik canlı yayında birbirlerine girdi. Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'ya göndermeleri konuşulurken, konu bir anda komedyen Hasan Can Kaya'ya geldi. Çevik, “Biz burada Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’yı konuşurken Hasan Can nereden çıktı?” diyen Sarıoğlu’na ani çıkışta bulundu.

Söylemezsem Olmaz'da 'kim daha çok magazin biliyor' krizi - Resim : 1

"MAGAZİN BİLMİYORSAN BIRAK"

Yağmur Çevik, "Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Ben seni anlayamadım. Biz magazin içinde magazin yapıyoruz hayatım ne sorguluyorsun şu an? Her seferinde şunu yapıyorsun. Spor spikeri olduğun için seni anlıyorum ama bu magazin. Ben burada istediğimi söylerim. Sen biraz magazin izlesene. Sen ne konuşmak istiyorsun söyle anlatayım ben sana. Senin bu hallerinden çok sıkılıyorum. Magazin bilmiyorsan da söyle ben de Arto ile konuşayım. Hayırdır, bana kim sus diyebilir? Ben rahatım sen daha yeni magazin yapıyorsun ben 4 yıldır... Sen merak etmesen de dinlemesen de olur. Sen YouTube programı çekmiyorsun. Sen bir Yağmur Çevik izle ve kimle aynı masaya oturduğunu öğren. Dön bir kendine sonra bir de bana bak" dedi.

Söylemezsem Olmaz'da 'kim daha çok magazin biliyor' krizi - Resim : 2

HANDE SARIOĞLU ŞOKE OLDU

Çevik'in neden sinirlendiğini anlayamayan Sarıoğlu da "Ben sadece konuya nasıl geldiğimizi anlayamadım. Neden bu kadar sinirlisin. Sakin ol. Ben kimseyi susturmadım" ifadelerini kullandı.

Söylemezsem Olmaz'da 'kim daha çok magazin biliyor' krizi - Resim : 3

DEVREYE ARTO GİRDİ: MAGAZİN YAPARKEN BİZ MAGAZİN OLDUK

İkilinin neden yükseldiğini anlayamayan Arto ise "Hanımlar sakin ol. Magazin yaparken biz magazinlik olduk. Programa bir reklam arası verelim" diyerek ikili arasındaki gerilimi bitirmek istedi.

GERİLİM BUGÜN DE SÜRDÜ

Program açılışında 23 Nisan Çocuk Bayramı hakkında konuşan Hande Sarıoğlu, Yağmur Çevik'e yönelik olarak, " Bugün 23 Nisan istersen gelip benim koltuğuma oturabilirsin" dedi.

Sarıoğlu'nun cümleleri sonrası Çevik "Kim benden küçük sen buraya gel" diyerek sert çıktı.

Söylemezsem Olmaz'da 'kim daha çok magazin biliyor' krizi - Resim : 4

"YAĞMUR NEDEN BÖYLE YAPIYORSUN?"

Neye uğradığını şaşıran Sarıoğlu,"Yağmur neden böyle yapıyorsun tatlı tatlı program sunmaya çalışıyorum" dedi

Kaynak: Ajanslar

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Cem Yılmaz açtı ağzını yumdu gözünü Kerimcan Durmaz çok değişti Duygu'dan merak uyandıran açıklama: Birinci bölüm bitti ikinci bölüm geliyor