Survivor'da yeni takımlar belli oluyor!

Survivor'da birleşme partisi "Arkadaşınıza sorduk" oyunu ile devam edecek. Bu akşam, 27 Mart Pazartesi günü, canlı yayında yarışmacıların arkadaşları vereceği cevaplar ile onlara puan kazandıracak. Oyunda kazanan takıma 1 milyon lira ödül verilecek. Sonrasında ise konseyde yeni takımlar açıklanacak. Peki, Survivor'da arkadaşınıza sorduk oyununu kim kazanacak? Survivor 2023'de yeni takımlar nasıl oluşacak?

Survivor Türkiye 2023'de geriye 16 yarışmacı kaldı. Ocak ayında başlayan ve büyük ilgiyle takip edilen yarışmada birleşme partisi, "Arkadaşınıza sorduk" oyunu ile devam edecek. Canlı yayında yarışmacıların arkadaşlarına sorulan sorular ve alınan cevaplar sonrasında 1 milyon lira ödülü kazanan takım belli olacak. Acun Ilıcalı, ada konseyinde mavi takım ve kırmızı takım kadrolarını açıklayacak. Survivor'da ödül oyununu kim kazanacak, takımlar nasıl oluşacak merakla bekleniyor.

Survivor'da yeni takımlar belli oluyor! - Resim : 1

SURVİVOR'DA ARKADAŞINIZA SORDUK OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor'da birleşme partisi, eğlenceli bir oyun ile son bulacak. Yarışmacıların arkadaşları oyuna canlı yayında katılacak. Sorulara verdikleri cevaplar ile yarışmacılara puan kazandıracak. Günün sonunda en çok puanı toplayan takım, 1 milyon lira ödül kazanacak.

Survivor'da yeni takımlar belli oluyor! - Resim : 2

SURVİVOR'DA YENİ TAKIMLAR NASIL OLUŞACAK?

Sevilen yarışmada bu akşam merak edilen konu ise yeni takımlar nasıl oluşacağı. Acun Ilıcalı, ada konseyinde sekizer kişiden oluşan Mavi takım ve Kırmızı takım kadrolarını açıklayacak. Fragmanda Merve'nin gözyaşları ve Acun Ilıcalı'nın "Survivor işte şimdi tam anlamıyla başlıyor" sözleri dikkat çekiyor.

Survivor'da yeni takımlar belli oluyor! - Resim : 3

SURVİVOR'DA BİRLEŞME PARTİSİNE KALAN YARIŞMACILAR

Ünlüler: Nefise, Buse, Merve, Cansu, Barış, Ertuğ, Murat Eken, Halil, Yusuf, Kürşat

Gönüllüler: Asena, Kardelen, Alper Rende, Aziz, Osman Can, Özgür

Survivor'da yeni takımlar belli oluyor! - Resim : 4

Survivor
Kemal Kılıçdaroğlu için yeni seçim klibi çıktı! Gaye Su Akyol'dan tepki Bugün Müge Anlı'da neler olacak? Canlı izle Köksal Engür kimdir, kaç yaşında, nereli? Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert tepki: Kim ulan sözde sanatçı? Kim? Kime ne diyorsun?